Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Cidliny uhájili vedení a porazili Rychnov


Branky


0

Cidlina si v aktivním prvím poločase vytvořila třígólový náskok a zdálo se, že v klidu dokráčí za výhrou. Fotbalisté Rychnova ale ve druhém poločas sebrali síly a dvěma góly zdramatizovali zápas. Třetí trefu už ale hosté nepřidali, a Cidlina se tak mohla radovat z výhry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cidlina buduje náskok

Domácí Cidlině výborně vyšel vstup do zápasu. Už v šesté minutě se centr Tomáše Vaňka snesl na hlavu Patrika Mokošína, který přesným zakončením k tyči otevřel skóre zápasu. O čtyři minuty později bylo domácím ještě veseleji. V desáté minutě chytrou přihrávkou vyslal Patrik Mokošín do úniku Martina Holce. Domácí útočník využil postavení hostujícího gólmana Matouše Syrového, který se vysunul na hranici pokutového území, kličkou jej obešel a zakončením do odkryté branky zvýšil na 2:0.

 

Rychnovští se za dvojnásob nepříznivého stavu snažili o snížení, jejich zakončení však postrádalo přesnost. Naopak Cidlina pokračovala ve své aktivní a sebevědomé hře. V osmnácté minutě domácí sehráli rychlou akci a gólovou radost jim svým zákrokem zmařil až rychnovský brankář Matouš Syrový. Domácí byli i v následujících minutách nebezpečnější a deset minut před koncem poločasu se jim podařilo vstřelit třetí branku. Ve třicáté páté minutě domácí prodloužili rohový kop Michala Blažeje na zadní tyč. V tomto prostoru číhal osamocený Radim Žalman, který z bezprostřední blízkosti prostřelil hostujícího brankáře a upravil na poločasových 3:0.

Stíhací jízda Rychnova

Rychnovští se však nevzdávali a ve druhém poločase výrazně přidali. V padesáté čtvrté minutě domácí po standardní situaci neuhlídali Filipa Stiebera. Rychnovský útočník toho využil a přesnou hlavičkou do pravého horního rohu domácí branky snížil na 3:1. Hosté výrazně ožili a v šedesáté minutě se středem hřiště dostali za domácí obranu. Unikající Martin Valášek však svým zakončením trefil pouze domácího gólmana Davida Průchu. Podobna situace byla o pár vteřin později k vidění i na druhé straně. Cidlina se dostala do přečíslení tří proti jednomu, zakončení ale domácím nevyšlo a gólman Syrový jejich střelu vyrazil na roh.

 

Fotbalisté Rychnova byli v následujících minutách důraznější a vyhrávali souboje o balon. V sedmdesáté páté minutě domácí znovu podcenili centrovaný balon Rychnova. Centr z levé strany našel ve vápně znovu volného Filipa Stiebera, který hlavičkou podruhé překonal Davida Průchu a snížil na kontaktních 3:2. Ve zbývajících minutách měli nadějné příležitosti oba týmy. Cidlina mohla znovu odskočit na dvougólový rozdíl, gólmana Syrového ale domácí nepřekonali. Rychnovští měli několik šancí na vyrovnání, gólman Průcha ale i za pomoci svých obránců odolal. Cidlina tak nakonec udržela svůj těsný náskok i po pětiminutovém nastavení a Rychnov porazila 3:2. 



Ohlasy k zápasu


RMSK Cidlina Nový Bydžov
Michal Blažej - trenér RMSK Cidlina: První poločas se odehrával dle našich představ, byli jsme lepším týmem, hráči hráli s chutí a dokázali jsme se i střelecky prosadit. I tak jsme si byli vědomi, že zápas není rozhodnutý. Rychnov nastoupil do druhé části hry naprosto bezstarostně a branka po standardní situaci je vrátila do hry. Od této chvíle jsme měli o výsledek zbytečný strach, neproměnili jsme své šance, hosté naopak po brejku ještě snížili. Rychnov nás ve 2. půli hodně pozlobil, ale celkově vidíme těsné vítězství jako zasloužené.




Sestavy


RMSK Cidlina Nový Bydžov
D. Průcha [-] - R. Žalman [-] , J. Matějka [-] , M. Stránský [-] (89. J. Jelínek [-] ) , A. Zich [-] - V. Šorm [-] (72. P. Mejstřík [-] ) , P. Mokošín [-] , M. Blažej [-] , T. Vaněk [-] - M. Holec [-] (62. J. Trejbal [-] ) - M. Vincour [-] (93. P. Pokorný [-] )

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
M. Syrový [-] - M. Mňuk [-] (75. M. Pups [-] ) , L. Brandejs [-] , M. Bárnet [-] - R. Zajíček [-] (46. L. Volný [-] ) , M. Semerád [-] , L. Reichl [-] , S. Pohl [-] - J. Počtýnský [-] (33. M. Šrefl [-] ) , M. Šrom [-] (46. M. Valášek [-] ) , F. Stieber [-]

ŽK: 55. F. Stieber , 64. M. Bárnet , 68. S. Pohl , 90. M. Syrový .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Čejchan Ondřej - KALAŠ Radek, LINHART Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.