2:3p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 10:15

2.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lovosice zase musely dotahovat. A zase prohrály penalty


Branky


0

Fotbalisté Jílového brzy vedly 2:0. Náskok ale nakonec neudržely.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločasy? Lovosice je nezvládají

Zajímavé utkání bylo k vidění v Lovosicích. Domácí svěřenci Pavla Doležala vyzvali Jílové. Střetly se týmy, které v minulé sezóně patřily ke špičce tabulky. Jílové na toto utkání postrádalo řadu hráčů (Kořínek, Just, Ondřej Michl, Rangl, Čtvrtníček, Kurty, Kudrna, Horyna, Geletič) A tak do utkání nastoupilo s velmi mladým týmem.

 

Byl to zápas dvou rozdílných poločasů. V tom prvním kralovalo Jílové. A za dvacet minut vedlo 2:0. Po devíti minutách se trefil Kolář, který těžil z přihrávky Felediho. Netrvalo dlouho a dobře hrající hosté už vedli o dvě branky, když se v 19. minutě prosadil po pěkné kombinační akci dorostenec Vait. O čtyři minuty později z první vážnější situace Lovosice snížily. Po levé straně utekl výborně hrající Baborák a Voseckému nedal žádnou šanci. Do poločasu se již skóre utkání neměnilo a odešlo se za jednobrankového vedení Jílového.

Jílovému docházel dech. Ale mohlo vyhrát!

Po změně stran se do hry dostaly Lovosice a začaly Jílové přehrávat. Hosté se nechali vyhecovat důraznější hrou soupeře. Hodně si stěžovali na domácího kapitána Kočinu. Byl to ale právě on, který v 77.minutě utkání z rohového kopu, po špatném výběhu brankáře Voseckého, vyrovnal.

 

V poslední minutě mohl rozhodnout dobře hrající Červenka. Ten se zjevil na zadní tyči, ale jeho střelu, která mířila do branky, vykopl jeden z domácích obránců. Po 90 minutách se vítěz nenašel, šlo se na penalty. Pro Lovosice do byl druhý penaltový rozstřel v této sezóně.

Penalty zatím Lovosicím moc nevoní

V penaltách bylo Jílové stoprocentní. Proměnilo všech pět pokusů a odvezlo si cenné dva body. Lovosice podruhé v řadě remizovaly 2:2 a opět prohrály na penalty.

 

V dalším kole hostí Jílové Velké Březno, naopak Lovosice čeká cesta do Děčína, kde se utkán s Juniorem.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


ASK Lovosice
Pavel Doležal, trenér ASK Lovosice B: "Dělá nám problémy zajištování. Chodíme do rizika a soubojů jeden na jednoho. A když ho prohrajeme, je problém. Byl to zápas dvou poločasů. V prvním bylo lepší Jílové, po změně stran jsme byli lepší my. Nevím, proč nám nejdou první poločasy."

FK Jílové
Ondřej Barilla, trenér FK Jílové: "Byl to pro nás těžký zápas a dva body z něj jsou velmi cenné. Sice jsme promarnili dvoubrankový náskok, ale domácí ve druhé půli hráli výborně. A za ní si vyrovnat zasloužili. Odtud se lehce body vozit nebudou. K udržení náskoku nám chyběla větší zkušenost, zejména Just by byl ve druhé půli hodně znát. K zápasu jsme odjeli pouze s dvanácti lidmi, tím dvanáctým byl ještě Vlasta Michl, který už s fotbalem před třemi lety skončil. To je pro tým, který má poměrně široký kádr a ambice hrát v horní polovině tabulky, takřka ostuda."



Sestavy


ASK Lovosice
M. Šafránek [-] - J. Vochomůrka [-] (58. R. Espinosa [-] ) , M. Zdvořák [-] , D. Walter [-] (75. J. Drbal [-] ) , M. Klouček [-] (65. J. Kovařík [-] ) , J. Hušek [-] , L. Klement [-] (85. V. Krpeš [-] ) , M. Kočina [-] , T. Hrdý [-] , L. Hrdý [-] , B. Baborák [-]

FK Jílové
J. Vosecký [-] - Z. Michalec [-] , S. Malowanyj [-] (71. V. Michl [-] ) , T. Reichelt [-] , Z. Červenka [-] - T. Feledi [-] , T. Farkaš [-] , A. Čermák [-] , F. Vait [-] - J. Kolář [-] , V. Bílek [-]

ŽK: 75. L. Hrdý , 84. M. Zdvořák - 44. V. Bílek , 74. T. Reichelt , 87. F. Vait .
Hráči zápasu: M. Klouček - Z. Michalec , Z. Červenka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Janeček Pavel - NOVOTNÝ Jaromír, ŠIFALDA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.