Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 16:00

3.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Junior přestřílel Lovosice, které kupily chybu za chybou


0

Mladý děčínský tým v ofenzivně laděném zápase porazili Lovosice 7:4.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lovosice začaly dobře. Ale góly dával Děčín

Utkání Junior Děčín - Lovosice se nehrál na umělé trávě Městského stadionu. Navzdory obrovskému vedru se přesunulo na přírodní trávník, tedy na nedalekou "Máchovku." Hosté začátek soutěže nezachytili, propadali hlavně v prvních poločasech.

 

Úvod utkání patřil Lovosicím, parta trenéra Pavla Doležala byla aktivnější. Jenže stačily dvě minuty, dvě lovosické minely a Děčín rázem vedl 2:0. Nejprve se prosadil mladý Přibyl. V rohu hřiště obešel lovosického stopera a pak krásnou střelou na zadní tyč nedal Zdvořákovi šanci. Ještě neskončily oslavy první branky a padla druhá. Timofij centroval do vápna, Lovosice vyhořely v komunikaci mezi brankářem a stoperem a Drahoňovský už měl snadnou práci.

 

Opařené Lovosice sice díky Klementovi, který využil nedůrazu domácí obrany snížily na 2:1. Jenže za čtyři minuty se nadvakrát prosadil Timofij a do kabin se tak šlo za stavu 3:1 pro domácí Děčín.

Junioři byli nesmírně efektivní

Lovosice vstoupily do druhého poločasu s cílem srovnat s domácími kroky. Jenža přišla 46. minuta a další smolný moment pro hosty. Obránce Stach hodil do vápna dlouhý aut. Klement chtěl zasáhnout, ale místo toho míč tečoval nešťastně za bezmocného Zdvořáka.

 

Přesto hosté nic nezabalili, vytvořili si tlak a po menším zaváhání brankáře Stejskal snížil na 4:2 Klouček. Jenže pak se ke slovu dostal domácí středopolař Jiří Drahoňovský. Nejprve z penalty, po které se hosté hodně zlobili na rozhodčího, zvýšil na 5:2. A následně, po pěkné akci Jakubce, dokonal hattrick - 6:2.

 

Do konce utkání pak padly ještě tři góly. V 63. minutě snížil Espinosa na 6:3, jenže děčínský Horák kontroval v 75. minutě. Za několik sekund se trefil Vochomůrka a uzavřel skóre docela bláznivého utkání na 7:4.

 

Děčín má na kontě šest bodů, Lovosice zůstávají pouze na dvou. V dalším kole jede Děčín do Velkého Března, Lovosice čeká derby na půdě libochovického nováčka.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Junior Děčín
Pavel Horáček, trenér FK Junior Děčín: "Se třemi body jsme samozřejmě spokojení. Začátek patřil soupeři, ale góly jsme dával my. Byl to zvláštní zápas, jakoby se vůbec nehrál směrem do obrany. Utkání nabídlo spoustu chyb, Lovosice jich udělaly víc, což bylo pro nás dobré."

ASK Lovosice
Pavel Doležal, trenér FK Lovosice: "Už ani nevím, jak to mám hodnotit. Utkání jsme začali slušně. Pak přijdou dvě chyby a rázem prohráváme 2:0. Po změně stran jsme byli v tlaku a vždy se nadechovali. Prakticky vzápětí nám ale Děčín opět odskočil. Domácí byli efektivní a proměnili skoro každou šanci. Jen škoda, že penalta asi neměla být a jeden gól padl z docela jasného postavení mimo hru. Ale na to se nechci vymlouvat. Musíme si sednout a něco udělat. Přístup některých hráčů prostě není dobrý."



Sestavy


FK Junior Děčín
J. Stejskal [-] - P. Gaher [-] (84. P. Krupička [-] ) , J. Horáček [-] , J. Beneš [-] , J. Florián [-] , M. Stach [-] , J. Drahoňovský [-] , V. Přibyl [-] , D. Horák [-] , R. Jakubec [-] , Č. Timofij [-] (61. O. Lhoták [-] )

ASK Lovosice
J. Zdvořák [-] - J. Vochomůrka [-] , M. Zdvořák [-] , R. Espinosa [-] , A. Marčaník [-] (80. D. Walter [-] ) , J. Hušek [-] , L. Klement [-] , M. Kočina [-] , T. Hrdý [-] (46. M. Klouček [-] ) , L. Hrdý [-] (46. V. Krpeš [-] ) , B. Baborák [-]

ŽK: 70. M. Stach , 78. D. Horák - 60. M. Kočina , 77. A. Marčaník , 79. L. Klement .
Hráči zápasu: J. Drahoňovský - L. Klement .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Karrmann Milan ml. - ŽIVNŮSTKA Filip, ROUČEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.