Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 17:00

4.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Česká Kamenice to doma na Střekov prostě umí


Branky


0

Domácím vystřelil další tři body v nastaveném čase Jakub Chmelík.

 

 Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Do České Kamenice přijel Střekov. Domácí to na vlastní půdě na tým z Ústecka umí, poslední dva vzájemné zápasy vyhráli (4:1, 5:4). Hosté v minulém kole překvapivě remizovali s Křešicemi, Kamenice zase prohrála 1:2 v Mojžíři.

 

V prvním poločase se na branky čekalo marně. Domácí byli aktivnější, Střekov zase hrozil ze standardních sitaucí. Ale do kabin se šlo za stavu 0:0.

Hektický závěr nebyl pro slabé povahy

Druhý poločas už nabídl na hřišti více vzruchu. Jako první otevřel střelecký účet utkání domácí Filip Černý. A když za dvacet minut zvýšil na 2:0 Jakub Chmelík, zdálo se, že tři body zůstanou v Kamenici.

 

Jenže pak domácí polevili, Střekov zahrál dvě standardní sitauce a bylo vyrovnáno. v 81. minutě nejprve snížil Václav Rohlík, v poslední minutě po menší chybě brankáře Marka dokonce vyrovnal Filip Lejček.

 

Střekov chtěl vyhrát a okamžitě po rozehrávce začal domácí napadat. Jenže pak hosté vyrobili chybu, střídající Lehký nahrál Mitruškovi, ten našel Chmelíka, který prostřelil Střekovského brankáře a zařídil Kamenici třetí vítězství v sezóně. Naopak Střekov podruhé v řadě nevyhrál.

 

V dalším kole jede Česká Kamenice na půdu první Modré, Střekov doma hostí Libouchec.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Česká Kamenice
Pavel Mokráček, trenér FK Česká Kamenice: "Podle mě jsme byli o ten gól lepší, Střekov hrozil hlavně ze standardních situacích. Ale právě z toho dal oba góly. Naštěstí v závěru vyrobil velkou chybu a Chmelík rozhodl. tři body mě těší. Co mě vytáčí je způsob, jakým nakládáme s našimi brejky."

TJ Střekov
Martin Beran, trenér TJ Střekov: "Tým ukázal bojovného ducha, když jsme dokázali smazat dvoubrankové manko. Ovšem v závěru jsme vytvořili obrovskou hrubku, kterou domácí potrestali. Jsme zklamaní."



Sestavy


FK Česká Kamenice
R. Marek [-] - T. Tschakert [-] , J. Čvančara [-] , J. Kozelek [-] - J. Chmelík [-] , P. Kozelek [-] (78. P. Vaněk [-] ) , J. Mitruška [-] , J. Šimek [-] , M. Mach [-] - A. Hodač [-] (88. J. Lehký [-] ) , F. Černý [-] (90. B. Matulka [-] )

TJ Střekov
Z. Dvořák [-] - V. Kabátník [-] (78. O. Franc [-] ) , J. Tichý [-] , V. Rohlík [-] - A. Sukama [-] , J. Bubla [-] , M. Novotný [-] - B. Stakič [-] , V. Kmec [-] , Z. Satran [-] , F. Lejček [-]

ŽK: 6. A. Hodač , 34. J. Chmelík , 46. M. Mach , 58. F. Černý , 80. J. Kozelek , 88. P. Vaněk , 90. J. Šimek - F. Lejček , 12. V. Kmec , 78. Z. Dvořák , 90. J. Tichý , 90. M. Novotný .
Hráči zápasu: J. Kozelek - M. Novotný .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Krutina Radek - ZAVADIL Jakub, MALEČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.