A. Zima 46.
1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:30

6.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lovosice přežily vyloučení kapitána a získaly dva body


Branky


0

V Jiříkově se v utkání Rumburk - Lovosice nakonec zrodila spravedlivá remíza.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních 45 minut branku nepřineslo

V Jiříkově, kdy díky rekonstrukci stadionu hraje své domácí zápasy Rumburk, se představily Lovosice. Oba týmy si asi představovaly lepší vstup do soutěže. Hledat favorita bylo těžké, Rumburk měl sice méně bodů, ale v minulém kola vyhrál 3:0 v Děčíně. Lovosice zase doma překvapivě padly s Velkým Březnem.

 

První poločas byla z rumburské strany bojácná, Lovosice působily fotbalovějším dojmem. Hostující tým si vytvořil v prvním poločase dvě vyložené příležitosti, ale proti byl dobře chytající Bednář, který vše zlikvidoval. 

 

I proto se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Kočina musel pod sprchy

Vstup do druhého poločasu se daleko lépe vydařil domácím. Lovosice prohrály dva osobní souboje a po pěkné kombinaci Trégra se Zimou se posledně jmenovaný radoval z úvodní branky. Jenže místo další branky vyrobil Rumburk lacinou chybu. Stankovič nedokázal přesně rozehrát a hosté tak dostali šanci k zahrání rohového kopu. Ten Lovosice zahrály výborně a zcela volný Vochomůrka vyrovnal v 61. minutě na 1:1. Ten samý hráč měl pak na hlavě další gól, hlavou však branku netrefil.


Komplikace pro hosty přišla v 74. minutě, kdy byl vyloučen lovosický kapitán Marek Kočina. Terčem jeho urážek byl domácí Jan Ruszó. Rumburk posílil útok, ale přesilovku nesehrál dobře. Lovosice remízu pohodlně ubránily a muselo tak dojít na penaltový rozstřel.

Lovosice byly stoprocentní

V pokutových kopech byly Lovosice stoprocentní, kdy proměnily všech pět pokusů. Naopak domácí jednou vychytal brankář Šafránek a dva body se tak stěhovaly do Lovosic.

 

V dalším kole hostí Lovosice doma Duchcov, Rumburk hraje důležitý mač ve Velkém Březně.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Rumburk
Jaroslav Červinka, trenér FK Rumburk: "Škoda, že jsme nepotvrdili vítězství z minulého kola, stále nás brzdí zranění hráčů. Remíza hodně mrzí. Hráči se snažili a bojovali až do konce, ale nedokázali jsme se v závěrečné převaze gólově prosadit. Opět rozhodla naše zcela zbytečná chyba v rozehrávce. Penalty? To už je loterie.

ASK Lovosice
Pavel Doležal, trenér ASK Lovosice: "Dva body nakonec bereme. Prohrávali jsme, navíc červenou dostal Kočina. V té době bylo utkání docela vyhrocené. Remíza je zasloužená, domácí mají dobrý tým. Divím se, že jsou v tabulce tak dole."



Sestavy


FK Rumburk
T. Bednář [-] - J. Ruszó [-] (83. J. Dolejš [-] ) , M. Trégr [-] , T. Stankovič [-] , V. Chlan [-] , J. Hejl [-] , D. Holubek [-] , V. Honců [-] , A. Zima [-] , M. Demeter [-] (46. O. Linhart [-] ) , J. Chlada [-]

ASK Lovosice
M. Šafránek [-] - M. Klouček [-] (75. D. Walter [-] ) , M. Zdvořák [-] , V. Krpeš [-] , J. Kovařík [-] , J. Vochomůrka [-] , R. Podrazil [-] , R. Espinosa [-] , J. Hušek [-] , M. Kočina [-] , B. Baborák [-]

ŽK: 4. M. Trégr , 74. J. Ruszó , 81. A. Zima . ČK: 74. M. Kočina .
Hráči zápasu: T. Bednář , M. Trégr - J. Vochomůrka .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Čáka Jindřich - NOVOTNÝ Jaromír, ČERVENÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.