0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:00

8.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brankář Ondrka hrdinou! Tři penalty chytil a jednu proměnil


Branky


0

V souboji dvou posledních celků tabulky branka nepadla. Nakonec musely rozhodovat pokutové kopy.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trávník byl hodně podmáčený

Do Duchcova přijelo Velké Březno. Jednalo se o souboj předposledního s posledním týmem tabulky. Oba týmy jenom jednou poznaly chuť tříbodového vítězství. Menším favoritem byl Duchcov, který přes mizérii bodoval v posledních třech utkáních.

 

Hosté přijeli ve splácané sestavě, když jim chybělo několik hráčů ze základní sestavy (dlouhodobě je mimo například Pošík s Coubalem). Vypomoci tak museli hráči z B týmu a také bývalý dlouholetý kapitán Michal Kulhánek, který společně s brankářem Ondrkou patřil k nejlepším na hřišti.

 

V Duchcově byl hodně podmáčený terén, hrál se hlavně bojovný fotbal. Do šancí se v otevřeně hrajícím zápase týmy dokázaly dostat, avšak se zakončení to bylo slabé. Velkobřezenští sehráli lepší první poločas, kdy měli mírnou územní převahu.

 

Do kabin se ale šlo za stavu 0:0.

Duchcovu chyběl zraněný Berko

Domácí po změně stran zlepšili hru a byli aktivnější, přestože hráli od 40. minuty bez jednoho z klíčových hráčů, zraněného Berka. Snaha byla, šance na vstřelení branku také, avšak míč tentokrát za záda soupeřova brankáře Duchcov dostat nedokázal.

 

Pět minut před koncem, po několika chybách hostů, běžel jeden z domácích útočníků sám na Ondrku. Ovšem branku netrefil a bylo jasné, že o konečném výsledku budou muset rozhodnout penalty.

Ondrka hrdinou

V penaltovém rozstřelu exceloval brankář Ondrka. Tři penalty Duchcovu chytil a dokonce sám proměnil. Rozhodující trefu tak obstaral Demčenko a bylo jasné, že dva body si odveze Velké Březno.

 

Duchcov je tak stále předposlední, v dalším kole jede do Rumburku. Velké Březno v důležitém utkání hostí Křešice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Duchcov
David Špet, sportovní manažer FK Duchcov: "Jeden bod z domácího zápasu dvou týmů ze spodku tabulky je málo, nasazením tentokrát Duchcov zaostal za poslednímí dvěma zápasy. Výkonem ale tentokrát náš tým moc nepřesvědčil, chyběl správný elán a hráči až na malé výjimky zůstali za očekáváním."

FK Jiskra Velké Březno
Vincenc Jirkovský, trenér Jiskra Velké Březno: "Měli jsme pořádně splácanou sestavu. Dva body bereme. Byl to bojovný fotbal, hrálo se na podmáčeném terénu. Naštěstí jsme v závěru přežili tutovku Duchcova. Nejlepšími hráči byl Kulhánek a Ondrka."



Sestavy


FK Duchcov
P. Podolský [-] - J. Vrkoslav [-] , L. Brejcha [-] , P. Bednář [-] (84. V. Malina [-] ) , J. Meisner [-] - P. Tokar [-] (61. D. Boho [-] ) , T. Berko [-] (39. M. Smejkal [-] ) , J. Zedník [-] (72. J. Král [-] ) , M. Moravec [-] - P. Giňa [-] , J. Balog [-] (76. V. Pešek [-] ) -

FK Jiskra Velké Březno
J. Ondrka [-] - M. Berjak [-] , M. Gajdoš [-] (76. J. Charvát [-] ) , L. Lapšo [-] , D. Králíček [-] , J. Borovec [-] , V. Demčenko [-] , M. Kulhánek [-] , T. Cimpl [-] , V. Neuman [-] , M. Maturkanič [-] (58. L. Vojtěch [-] )

ŽK: 87. M. Berjak .
Hráči zápasu: T. Berko - J. Ondrka , M. Kulhánek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Cvachoušek František - SMREČEK Ladislav, MEDER Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.