1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

9.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křešice stoupají tabulkou, Velké Březno dál chřadne


Branky


11. M. Gajdoš - 50. L. Lébl , 52. J. Lepič
0

Jiskra doma nezvládla klasický zápas o šest bodů.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí opět vedli

Na půdu Velkého Března, které je v tabulce poslední, dorazily Křešice. Hosté sice měli jen o tři body více, než domácí, v posledních týdnech chytli dobrou formu. Bodovali ve třech zápasech, když hráli, v posledním venkovním utkání řádili v Děčíně, navíc se mohou spolehnout na pevnou defenzivu.

 

Oba týmy se musely po celých 90 minut poprat opravdu s těžkým terénem, kvalitu trávníku ovlivnil déšť. Domácí se neskutečně trápí v ofenzivě, mají suverénně nejhorší útok soutěže, v osmi zápasech dali pouze šest branek!

 

Ovšem do utkání proti Křešicím vstoupili dobře, v 11. minutě se totiž prosadil Martin Gajdoš. Velké Březno bylo v prvním poločase mírně lepší, ovšem do kabin se šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Hostům stačilo na obrat pět minut

Po změně stran byly lepší Křešice a díky dvěma rychlým zásahům zcela opařily domácí soubor. Vyrovnání přišlo v 50. minutě. Po akci z levé strany se do vápna dostal Suchánek, který vyslal na Ondrku nepovedenou střelu. Míč se ale po malém vápně dostal k Léblovi, který ho dorazil do sítě - 1:1.

 

A v 52. minutě přišla vítězná branka. Rychlonohý Lepič, který už dvě dobré šance zahodil, opět utekl domácí obraně. Tentokráte ale udělal kličku brankáři a poslal míč do prázdné branky. Domácí se pak snažili vyrovnat, ale na podzim jsou v koncovce prostě jaloví.

 

Křešice tak uhájily tři body a poskočily na desáté místo, Velké Březno zůstává s pěti body na posledním místě. V dalším kole jede Velké Březno do České Kamenice, Křešice hostí Rumburk.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Velké Březno
David Řezáč, předseda Jiskra Velké Březno: "Prostě nejsme schopni dát více branek. Šance byly, ale v koncovce se neskutečně trápíme. Terén byl hrozný, pěkný fotbal se nehrál, spíše se bojovalo. Výsledek nás hrozně mrzí."

FK Křešice
Luboš Pekárek, vedoucí FK Křešice: "Byl to boj a rozhodovaly chyby. Nic jiného těžký a hodně blátivý terén oběma stranám nedovolil. V prvním poločase, kdy byli domácí o chlup lepší, jsme dostali zbytečný gól. Po změně stran se náš výkon zvedl, za stavu 2:1 už jsme na hřišti kralovali. A podle mě zaslouženě vyhráli."



Sestavy


FK Jiskra Velké Březno
J. Ondrka [-] - M. Čapek [-] , V. Demčenko [-] (71. J. Charvát [-] ) , V. Neuman [-] , T. Cimpl [-] (52. F. Jelínek [-] ) , M. Kulhánek [-] , M. Valenta [-] , J. Borovec [-] , D. Králíček [-] (77. M. Svoboda [-] ) , L. Lapšo [-] , M. Gajdoš [-]

FK Křešice
O. Větvička [-] - D. Lenrt [-] , V. Kühn [-] , L. Hrdý [-] , T. Hrdý [-] , L. Lébl [-] (90. J. Rusý [-] ) , J. Suchánek [-] , J. Lepič [-] , M. Loula [-] , L. Schoř [-] (81. L. Cibulka [-] ) , P. Tuháček [-] (88. O. Rondoš [-] )

ŽK: 45. T. Cimpl , 79. M. Gajdoš - 81. J. Suchánek , 90. L. Hrdý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Svoboda Evžen - CVACHOUŠEK František, BLÁHA Svatopluk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.