Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2016 14:00

12.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Děčín doplatil na nezkušenost a zbrklost


Branky


0

V derby zápase nakonec Modrá doma zvítězila 4:0.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Děčín nebyl horší. Ale pálil šance

Do pěkného fotbalové areálu v Modré dorazil Junior Děčín. Favoritem byl zkušený celek Jiskry, který má jasně nejlepší útok v soutěži a drží první místo. Mladý tým z Děčína zase naposledy smetl Střekov a vyhrál po šesti zápasech.

 

V prvním poločase se hrál otevřený fotbal, šance byly na obou stranách. Oba týmy nic nedarovaly, hrálo se hodně důrazně. První větší šanci měl domácí Kamil Podolský, jeho střelu ale vyrazil brankář Marek Smutný na tyč. Pak se do šance opět dostal Podolský, ale opět ho vychytal Smutný. Na druhé šance se do obrovské příležitosti dostal Gaher. Děčínský záložník se po dlouhém sólu dostal až před Kratochvíla, ten však skvělým zákrokem zachránil Modrou od pohromy.

 

První branka v zápasu přišla v 28. minutě. To se míč odrazil ke Slykhouskimu, který propálil Smutného. Pět minut před koncem Modrá přidala druhou branku, po pěkné kombinaci se konečně dočkal Kamil Podolský.

 

Do kabin si tak Modrá nesla vedení 2:0.


Jiskra utkání už nepustila

Po změně stran Modrá začala náporem. Na 3:0 mohl zvýšit ve 46. minutě Podolský, ale opět ho zastavil Smutný. Definitivně rozhodl nejlepší střelec soutěže Vojtěch Kříž. V 51. minutě zvýšil na 3:0 a dal svůj osmnáctý gól v probíhající sezóně.

 

Děčín se i ve druhém poločase dostával šancí, doplácel na zkušenost a zbrklost. V 65. minutě pak uzavřel skóre na konečných 4:0 dobře hrající Tomáš Fichtner. Pro hosty krutý výsledek, ale Modrá nakonec zvítězila zaslouženě.

 

Modrá tak udržela o skóre vedení před Jílovým, podzimní sezónu zakončí v Lovosicích. Děčín je jedenáctý, podzim uzavře doma proti Oldřichovu.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


Modrá
Josef Rákosník, trenér Jiskra Modrá: "Čekali jsme náročný zápas a to se také potvrdilo .Myslím, že rozhodla větší zkušenost našeho mužstva. Hosté předvedli velmi solidní výkon a určitě nepatří na spodek tabulky. Na I. A třídu měl zápas velmi slušnou úroveň. Zatímco my jsme své šance nakonec dokázali proměnit, hostující mladíčci to řešili zbrkle. Takže z vítězství i třemi body panuje spokojenost. I když nějaké nedostatky tam určitě byli."

FK Junior Děčín
Miroslav Tyl, vedoucí FK Junior Děčín: "Hráči se snažili. Hlavně v prvním poločase jsme byli Modré důstojným soupeřem, vytvořili jsme si i dobré šance. Naši mladíci i přes čtyři obdržené branky ostudu neudělali a proti zkušenému celku domácích podali slušný výkon."



Sestavy


Modrá
P. Kratochvíl [-] - T. Fichtner [-] , J. Štěrba [-] , A. Slykhouski [-] (68. A. Čapek [-] ) , R. Vaschkevich [-] (61. L. Sýkora [-] ) , V. Kříž [-] (77. V. Šotola [-] ) , K. Podolský [-] , M. Fejfar [-] , T. Fejfar [-] , D. Tesařík [-] , M. Bičák [-]

FK Junior Děčín
M. Smutný [-] - J. Horáček [-] - V. Přibyl [-] (73. P. Moc [-] ) , R. Chyna [-] , O. Lhoták [-] , R. Jakubec [-] , P. Gaher [-] , P. Krupička [-] , J. Hadrava [-] , J. Florián [-] (78. J. Máša [-] ) , J. Beneš [-]

Hráči zápasu: T. Fichtner .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kolátor Petr - MATERNA Jiří, TESKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.