Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2016 13:30

13.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bahno lépe svědčilo Velkému Březnu


Branky


22. A. Virt , 29. M. Gajdoš , 35. M. Čapek , 61. A. Virt , 66. A. Virt , 71. O. Pošík , 84. L. Lapšo - 6. V. Kabátník (p.) , 41. B. Stakič , 69. B. Stakič , 88. J. Bubla
0

Poslední tým tabulky nasázel Střekovu skoro více branek, než vstřelil za předešlých dvanáct utkání.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta domácí nerozhodila

Do Velkého Března dorazil Střekov. Domácí Jiskra má za sebou hodně špatný podzim, šíleně se trápí hlavně ve střílené branek. Střekov zase bojoval s úzkým kádrem a po sestupu z krajského přeboru se pohybuje spíše v dolní polovině tabulky.

 

Oba celky přivítal hodně těžký, až skoro neregulérní terén. Přesto se zápas odehrál. Skóre se měnilo po šesti minutách, kdy Střekov kopal penaltu. Tu proměnil Václav Kabátník. Velké Březno ale během třinácti minut skóre otočilo.

 

Ve 22. minutě vyrovnal Adam Virt, na 2:1 zvýšil za dalších sedm minut Martin Gajdoš. Třetí domácí trefa přišla ve 35. minutě, obstaral jí Matěj Čapek. Střekov se ještě do konce poločasu dostal na dostřel. Ve 41. minutě snížil na poločasových 3:2 Bohdan Stakič.

Střekov po pauze už nestíhal

Pokud v prvním dějství padlo pět branek, po změně stran to bylo gólově ještě lepší. Přitom na další trefy se čekalo čtvrt hodiny.

 

V 61. a 66. minutě se dvakrát trefil Adam Virt. Tím tak domácí záložník zkompletoval hattrick a zvýšil na 5:2. Podruhé v utkání se trefil i Bohdan Stakič, jeho branka na 5:3 dal Střekovu malou naději.

 

Ta ovšem zhasla prakticky v zápětí. Přišla 71. minutě a branka Oldřicha Pošíka - 6:3. Střekov už neměl síly na zvrat, navíc v 84. minutě přišla sedmá branka, kterou dal Libor Lapšo. Divoké utkání hrané na bahnitém terénu pak uzavřel v 88. minutě střekovský Jan Bubla, který dal na konečných 7:4.

 

Velké Březno tak vybojovalo na podzim osm bodů a je předposlední. Poslední Duchcov má ale zápas k dobru. Navíc se Jiskra zbavila nálepky nejhůře střílejícího celku. Střekov má do ideální pohody také daleko, první polovinu soutěže zakončil na devátém místě se ziskem 15 bodů.



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Velké Březno
Miroslav Hlaváček, asistent trenéra Jiskra Velké Březno: "Hlavně ve druhém poločase jsme byli jasně lepší. Kluci to na těžkém terénu dobře odmakali. Je dobře, že je konec. Kluci si odpočinou. I přes vítězství máme v tabulce velký deficit. Tohle byl jen první krok."

TJ Střekov
Martin Beran, trenér TJ Střekov: "Na takovém terénu to vůbec nebylo o fotbale. Možná to rozhodčí mohl odložit. Bylo to o bojovnosti a připravenosti. Trávník rozhodně nepřipomínal fotbalové hřiště. Spíše pole."



Sestavy


FK Jiskra Velké Březno
J. Ondrka [-] (89. D. Tichý [-] ) - O. Pošík [-] (75. J. Charvát [-] ) , M. Gajdoš [-] (78. L. Lapšo [-] ) , A. Virt [-] (82. F. Jelínek [-] ) , D. Králíček [-] , J. Borovec [-] , M. Valenta [-] , M. Čapek [-] , T. Cimpl [-] , V. Neuman [-] , M. Maturkanič [-]

TJ Střekov
Z. Dvořák [-] - O. Franc [-] , J. Bubla [-] , V. Kabátník [-] , J. Tichý [-] , P. Baláž [-] - F. Chrudimský [-] , V. Bednář [-] (60. V. Kmec [-] ) , M. Novotný [-] - Z. Satran [-] , B. Stakič [-]

Hráči zápasu: A. Virt .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Doležal Marek - ROUČEK Karel, ŽIVNŮSTKA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.