1:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 14:00

25.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obranný val Jičína prolomen v samotném závěru


Branky


0

Na horkou půdu hradecké Olympie přijeli fotbalisté Jičína s jasnou taktikou, a to nedostat branku. Plány se dařily až do nastavení druhé půle. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na projevu hostujících hráčů bylo znát, že prioritou je hlavně pevná a soustředěná obrana a do útoků se jičínští pouštěli jen ojediněle. Zápas tak byl hlavně o dobývání pevné obrany hostí. Když už ale hráči Jičína vykoukli zpoza svých hradeb, tak byli velmi nebezpeční. Jeden příklad za vše pochází ze 33. minuty, kdy se trefil hostující útočník Voldán, jehož gól měl za následek ještě pevnější defenzivní zámek Jičína. Domácí hráči, kteří jsou jinak zvyklí na střílení velkého množství branek se ne a ne prosadit a jak vteřiny a minuty ubíhaly, zdálo se, že se v Hradci zrodí překvapení a lídr tabulky padne. Nakonec se ale domácí přeci jen dočkaly, samotném závěru jim byla odpískána penalta, kterou proměnil záložník Blažej, a zajistil tak svému týmu alespoň bod, protože v penaltách byli úspěšnější hosté, rozstřel zvládli v poměru 1:3, a získali tak cenné dva body z hřiště silného protivníka. 



Sestavy


FC Olympia Hradec Králové
O. Pařízek [-] - J. Poděbradský [-] , J. Novotný [-] , O. Haupt [-] - M. Blažej [-] , F. Hruška [-] , F. Klapka [-] , M. Hofman [-] (46. R. Faltus [-] ) - J. Semerák [-] (82. M. Zounar [-] ) , K. Omovie [-] , D. Kuťák [-] (46. O. Karanský [-] )

SK Jičín
M. Puš [-] - J. Řeháček [-] , M. Kocourek [-] (88. T. Bucek [-] ) , J. Drusan [-] , J. Ulvr [-] - A. Gaubman [-] , M. Miler [-] , M. Vacek [-] (74. L. Haken [-] ) , O. Hejtmánek [-] (59. J. Mészároš [-] ) - M. Voldán [-] (46. P. Mikolášek [-] ) , T. Veg [-]

ŽK: 59. F. Hruška - 33. O. Hejtmánek , 64. M. Vacek , 90. M. Miler .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.