L. Sobota 23. (vl.)
V. Škvor 65.
K. Novák 85.
3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 13:00

5.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiříkov otočil zápas proti Čechii


Branky


23. L. Sobota (vl.) , 65. V. Škvor , 85. K. Novák - 5. D. Čech
0

Nováček soutěže pokračuje v dobrém startu do soutěže, Horní Podluží uvadá.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiříkov opět prospal začátek

Jiříkovský nováček nastoupil proti Hornímu Podluží bez tří hráčů základní sestavy, včetně brankáře. Do branky tak musel obránce Michal Stodola. A vedl si výborně, hlavně co se týče organizace hry.

 

Začátek patřil Čechii. Po sedmi minutách se dostal do úniku Dominik Čech, poradil si s obráncem i Stodolou a dostal hosty do vedení - 0:1. Hodně aktivní byl Dan Hermann, jeho střely ale nebyly přesné. Domácí mohli vyrovnat ve 20. minutě, jeden z jiříkovských hráčů přestřelil úplně prázdnou branku.

 

O pár minut později poslal Kryštof Herejk do vápna prudký přízemní centr, který si do vlastní branky srazil Luboš Sobota - 1:1. I přes další šance na obou stranách se do poločasu stav nezměnil.

Po změně stran byl Jiříkov lepším celkem

Jiříkov se po změně stran začal rozehrávat a postupně přebral iniciativu na hřišti. Prim začala hrát jejich pohyblivá záloha a útok. Vítězná trefa přišla v 65. minutě. Před vápnem se do míče opřel Vladimír Škvor a kulatý nesmysl skončil v šibenici.

 

Horní Podluží se snažilo vyrovnat, do vyložené šance se ale nedostalo. Kalich hořkosti si hosté vypili pět minut před koncem. Brankář Jakub Hoffmann při odkopu trefil Kryštofa Nováka, který mu míč vzápětí vrátil do sítě.

 

Na Jiříkov čeká středeční (28. 9.) dohrávka v Přestanově, o víkendu hraje v Tisé. Horní Podluží doma hostí nováčka z Boletic.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


Jiříkov
Jan Turiščev, Spartak Jiříkov: "Začátky máme katastrofální. V kabině musel trenér zvýšit hlas, po změně stran jsme byli lepší a podle mě zaslouženě zvítězili. Musíme poděkovat divákům, kterých přišlo hodně a velmi dobře nás podporovali."

TJ Čechie Horní Podluží
Martin Petružálek, trenér Čechie Horní Podluží: "Gratulace do Jiříkova za předvedený výkon a dobrou diváckou kulisu. Po pěti utkáních máme pouze čtyři body, což není nic příjemného, ale ani tragického. Jak se říká, chleba levnější nebude."



Sestavy


Jiříkov
M. Stodola [-] - K. Novák [-] (87. D. Jessl [-] ) , M. Šolc [-] (87. J. Turiščev [-] ) , T. Altman [-] (46. R. Häusler [-] ) , V. Škvor [-] , J. Bajan [-] , K. Herejk [-] (76. J. Mlejnek [-] ) , M. Daněk [-] (89. M. Matulík [-] ) , Z. Starec [-] , Z. Bajan [-] , M. Kýnl [-]

TJ Čechie Horní Podluží
J. Hoffmann [-] - D. Hermann [-] , P. Bandas [-] (46. T. Kovač [-] ) , D. Čech [-] , M. Boštík [-] , M. Bulejko [-] , J. Chaloupecký [-] (55. M. Fučík [-] ) , V. Riedel [-] (79. A. Kalista [-] ) , L. Kolár [-] , L. Peleška [-] , L. Sobota [-] (46. J. Galata [-] )

ŽK: 8. Z. Bajan , 83. V. Škvor - 78. V. Riedel , 83. M. Boštík .
Hráči zápasu: M. Stodola - D. Hermann , D. Čech .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: DVOŘÁK Martin - VLK Lukáš, ŠEFČÍK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.