Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 16:00

8.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostovice slaví první venkovní vítězství


Branky


38. T. Vlasák , 63. J. Mataj , 83. V. Váňa - 19. J. Štolba , 27. J. Dvořák , 35. T. Štorc , 52. D. Veselý , 71. C. Popescu (p.) , 88. T. Štorc
0

Diváci ve Fojtovicích viděli devět branek a také porážku Heřmanova.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tomáš Vlasák odmítl vedení

Fotbalisté Heřmanova přivítali ve Fojtovicích, kde hrají domácí zápasy, Hostovice. Heřmanov po bídném začátku začal pomalu šlapat a stoupá tabulkou. Hostovice hrály venku už čtyřikrát, byly z toho dvě remízy a dvě porážky.

 

Utkání mohlo začít lépe pro Heřmanov, kdy po ruce ve vápně kopali domácí penaltu. K té se postavil nejlepší domácí střelec Tomáš Vlasák, ovšem míč z jeho kopačky se do branky nevešel. Tato situace Hostovice nakopla, pro domácí přišel trest.

Po čtvrthodině hry rozehráli hosté míč středem hřiště, kde si ho vzal pod svou správu Štolba. Píchnul si ho směrem k domácí brance, Heřmanov přestal hrát, neboť se domníval, že se bude pískat postavení mimo hru. Ovšem Štolba pokračoval dál a následně překonal Pospíchala.

 

Ve 27. minutě to bylo 0:2, kdy se krásně trefil z trestného kopu Dvořák, který míč poslal přes zeď do domácí sítě. A ve 35. minutě už vedly Hostovice 0:3, když přečíslily domácí obranu a Tomáš Štorc vše gólově zakončil.

 

Tomáš Vlasák si po špatně zahrané penaltě spravil chuť ve 38. minutě, kdy gólem z trestného kopu potrestal faul na Váňu a snížil na poločasových 1:3.

Hostovice vedení nepustily

Sedm minut po začátku druhého poločasu přišla pro Heřmanov čtvrtá rána. Pospíchala překonal po samostatné akci Veselý. V 63. minutě se po nenápadné akci dostal k míči Mataj a snížil na 2:4.

 

Ale hosté opět odskočili. V 71. minutě totiž proměnil pokutový kop za ruku jednoho z domácích hráč Popescu - 2:5. Maličkou naději sice pro Heřmanov vykřesal v 83. minutě Váňa, když technickou střelou obhodil brankáře Koželuha.

 

Jenže v 88. minutě přišla rychlá křídelní akce Hostovic, kterou zakončil svou druhou trefou v zápase opět Štorc.

 

Hostovice tak poskočily na čtvrté místo tabulky, v dalším kole hostí doma předposlední Přestanov. Heřmanov je devátý, v dalším kole hraje na půdě Velkého Šenova.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu



SK Hostovice
Roman Löffler, vedoucí SK Pronako Hostovice: "Věděli jsme, že Heřmanov je silný v útoku. Ale v obraně má slabiny. A toho jsme využili. Nakopla nás neproměněná penalta Vlasáka. Pak už jsme byli vždy o nějaký ten gól napřed. Byli jsme šťastnější a lepší v proměňování brankových příležitostí."



Sestavy


TJ Heřmanov
M. Pospíchal [-] - Z. Čapek [-] , T. Vlasák [-] , P. Havlíček [-] , R. Majerik [-] - J. Mataj [-] , R. Rojko [-] , P. Líbal [-] - M. Sobíšek [-] , R. Wenzel [-] - V. Váňa [-]

SK Hostovice
J. Koželuh [-] - T. Mohaupt [-] , M. Křesánek [-] , J. Dvořák [-] , F. Harciník [-] - A. Černohorský [-] , T. Štorc [-] , D. Veselý [-] (78. M. Kodat [-] ) , J. Štolba [-] - C. Popescu [-] - P. Sibal [-] (69. J. Sibal [-] )

ŽK: 24. T. Vlasák .
Hráči zápasu: J. Mataj - M. Křesánek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Červený Tomáš - MAREŠ Jaroslav, MATYS Bohuslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.