Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 15:30

9.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestanov přijel v deseti. A dostal od Hostovic desítku!


0

Střelecky se zaskvěl Jiří Štolba a Tomáš Štorc.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostovice za 18 minut nastřílely pět branek

Do Hostovic přijel tým Přestanova. Hosté zažívají mizerný podzim, doposud vybojovali jen tři body. Velkým problémem pro trenéra Pavla Plecitého je vůbec poskládat základní sestavu. A nejinak tomu bylo i na hřišti týmu, který je v horní polovině tabulky.

 

Domácí favorit neponechal nic náhodě a za dvacet minut prakticky rozhodl. Už v první minutě se trefil Tomáš Štorc, za pět minut zvýšil na 2:0 Jiří Štolba. Přestanov se snažil sympaticky hrát fotbal, ale prostě nestíhal. Po deseti minutách přesně zamířil Milan Křesánek a bylo to 3:0. Uběhlo patnáct minut a přišel čtvrtý gól do sítě nebohého Staňka, trefil se opět Štolba. A domácí záložník dál řádil, v 18. minutě dovršil hattrick a Hostovice vedly 5:0.

 

Pak o sobě dal přeci jen vědět Přestanov, čestný úspěch zařídil jeho nejlepší střelec Patrik Šmejkal. Hostovice na to odpověděly dvakrát. Po půl hodině se trefil Tomáš Štorc, ten samý hráč ve 42. minutě zvýšil už na 7:1, navíc oslavil desátou branku v sezóně.

Hostovice pak zvolnily

Po změně stran se tak utkání jen dohrávalo. Domácí do 61. minuty přidali ještě tři branky. V 52. minutě se po čtvrté v utkání trefil Štolba, který tak dohnal spoluhráče Štorce a také vsítil svou desátou branku v sezóně.

 

Devátý zásah do přestanovské sítě obstaral v 55. minutě kapitán Jaroslav Dvořák, v 61. minutě pak dovršil debakl střídající Lukáš Slavíček, který uzavřel na konečných 10:1.

 

Hostovice se tak vyhouply na třetí místo, navíc mají druhý nejlepší útok v soutěži. Naopak Přestanov se krčí stále na samotném dnu.

 

V dalším kole jedou Hostovice do Horního Podluží, Přestanov v důležitém utkání hostí předposlední Velký Šenov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


SK Hostovice
Roman Löffler, vedoucí SK Hostovice: "Hosté přijeli v deseti. Od začátku jsme dominovali, bylo to jen otázkou skóre. Sympatické ale bylo, že Přestanov celý zápas odjezdil, bojoval a nevykašlal se na to. Zaslouží potlesk. Tři body máme, teď se chystáme na Horní Podluží."

TJ Přestanov
Pavel Plecitý, trenér TJ Přestanov: "Bohužel náhlé nemoci oslabily náš tým a tak jsme nastoupili v deseti hráčích, což se projevilo i na hře. Nechytili jsme úvod utkání, kdy domácí po pěti minutách vedli 3:0. Poločas byl 7:1 a pak už jsme se jen snažili, aby skóre nebylo ještě vyšší. Na toto utkání musíme rychle zapomenout a soustředit se na sobotní domácí zápas, kdy hostíme Velký Šenov. Chceme naplno bodovat."



Sestavy


SK Hostovice
J. Koželuh [-] - J. Dvořák [-] , M. Křesánek [-] (73. N. Šabani [-] ) , T. Mohaupt [-] - T. Štorc [-] , A. Černohorský [-] (65. J. Sibal [-] ) , J. Langer [-] (36. M. Kodat [-] ) , D. Veselý [-] (46. F. Harciník [-] ) , J. Štolba [-] , P. Sibal [-] - C. Popescu [-] (57. L. Slavíček [-] ) -

TJ Přestanov
J. Staněk [-] - T. Valenta [-] , P. Šmejkal [-] , A. Pospíšil [-] , O. Gasiorovszki [-] , J. Pavlík [-] , P. Tvrdík [-] , M. Krušina [-] , V. Vyšata [-] , J. Říha [-] , M. Charvát [-]

ŽK: 56. C. Popescu , 80. M. Kodat - 59. T. Valenta .
Hráči zápasu: J. Štolba .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Teska Miroslav - STUPKA Josef, VACEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.