Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2016 10:00

13.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestanovu to tam pořádně napadalo


Branky


0

Domácí se nepříliš povedený podzim vylepšili výhrou nad Horním Podlužím.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Museli brzo vstávat

Do Přestanova, který se podzim i díky úzkému kádru protrápi, dorazilo Horní Podluží. Hosté vyjížděli už v sedm hodin ráno, navíc jim chybělo několik hráčů, včetně kapitána Lukáše Pelešky, který se zranil při tréninku.

 

Hosté byli papírovým favoritem a v úvodu byli mírně aktivnější. Za domácí se osměli Valenta, který z dálky napálil břevno. Poločas nakonec vyhrál Přestanov 1:0. První branku obstaral Levinský, který využil zaváhání obrany. I díky špatnému terénu.

Podluží po změně stran dostalo čtyři góly

Prvních deset minut ve druhém poločasu patřilo Čechie, který vyvinula tlak a chtěla vyrovnat. Jenže v 54. minutě udeřilo na druhé straně. Po rohovém kopu se k hlavičce dostal Šmejkal a bylo to 2:0.

 

Přestanov pak během deseti minut nastřílel tři branky během deseti minut a rozhodl tak celý zápas. V 57. minutě udeřil Přestanov opět ze vzduchu, hlavičkou se prosadil Gasiorovszki.

 

Čtvrtou trefu přidal opět dobře hrající Šmejkal, který využil chyby Boštíka a dal na 4:0. Trápení Horního Podluží ukončil v 67. minutě Gasiorovszki, který proměnil penaltu po faulu Kalisty.

 

Přestanov zakončil sezónu na devíti body, patří mu dvanácté místo. Horní Podluží je desáté, doposud získalo 16 bodů.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Přestanov
Pavel Plecitý, trenér TJ Přestanov: "Jsme nesmírně rádi za vítězství s čistým kontem. Podali jsme skvělý výkon, za to chci všem klukům poděkovat. Podzim pro nás nebyl lehký, neměli jsme dostatek hráčů a skoro celý jsme ho odehráli v 11 lidech. Do jarní části by jsme rádi vstoupili s doplněným kádrem i novým trenérem a cílem bude udržení se v I.B třídě."

TJ Čechie Horní Podluží
Martin Petružálek, trenér Čechie Horní Podluží: "Prohra 5:0 není málo, ale nemá cenu z toho dělat tragédii. Skutečně nám chybělo dost hráčů a o to víc nemá cenu kritizovat ty ostatní, co hráli. Terén byl těžký, ale naštěstí to už máme za sebou bez dalších zranění. Přestanovu to tam padalo a po zásluze vyhrál, alespoň mu máme na jaře u nás co vracet."



Sestavy


TJ Přestanov
J. Staněk [-] - T. Valenta [-] , M. Charvát [-] (68. J. Pavlík [-] ) , O. Gasiorovszki [-] , P. Šmejkal [-] , A. Pospíšil [-] , P. Tvrdík [-] , J. Levinský [-] , M. Krušina [-] , J. Voráček [-] , J. Dohnal [-]

TJ Čechie Horní Podluží
J. Hoffmann [-] - L. Ledvinka [-] , T. Kovač [-] , D. Čech [-] , M. Vavrinec [-] (72. L. Šedivý [-] ) , J. Galata [-] , M. Bulejko [-] , M. Boštík [-] , P. Bandas [-] , A. Kalista [-] , V. Riedel [-]

ŽK: 23. M. Krušina - 5. A. Kalista .
Hráči zápasu: P. Šmejkal - A. Kalista .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: Materna Jiří - FORMÁNEK Tomáš, FLADE Jens.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.