Vítejte! Soběchleby zažily velmi krutou premiéru


Branky


1

Rovné nasázelo celku, který před rokem hrával skupinu B, sedm branek.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyba Číhala nastartovala ostrostřelce Kotrbu

Fotbalisté Rovného v minulém ročníku díky famóznímu závěru zachránili I.B třídu. Soběchleby hrály skupinu B a bojovaly o čelo tabulky. Nakonec skončily na třetím místě. Rovné doplnilo své řady a mohlo by být silnější. Naopak hosté oslabili. V brance se objevil brankář Daniel Číhal (přišel ze Sokola Suché), v obraně zase hrál Jiří Hloušek (naposledy Chabařovice).

 

Do první trefy měli domácí převahu, hosté se soustředili na standardní situace a více se zaměřili na defenzivu. Bezbrankový stav se zlomil ve 32. minutě. Brankář Číhal nešťastně podběhl centr a domácí Štěpán Kotrba tak trochu šťastně patičkou otevřel střelecký účet celého zápasu. A za další čtyři minuty přišla pro hosty další rána. A opět u toho byl Kotrba. Výsledkem 2:0 pro domácí se šlo do kabin.

Vyloučení kapitána je definitivně zlomilo

Do druhého poločasu nastoupily Soběchleby aktivněji a hnali se za kontaktním gólem. Vaz jim ale zlomila 53. minuta, kdy byl vyloučen jejich záložník a kapitán Lukáš Mráz. Bylo to za kritiku hlavní rozhodčí Váňové. Po hodině hry navíc Štěpán Kotrba dokonal hattrick a hosté definitivně odpadli.

 

Za další tři minuty přidal čtvrtou ránu kapitán Tomáš Cuchý. Pak se ještě trefil Lukáš Slavík, svým čtvrtým zásahem v utkání se prosadil opět Kotrba a na konečných 7:0 pak uzavřel skóre Jiří Kratochvíl. Domácí tak odstartovali podzim na jedničku, zatímco hosté mají o čem přemýšlet.

 

V dalším kole jede Rovné na hřiště nováčka ze Svádova, Soběchleby hrají těžké utkání v Českých Kopistech.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


Podřipan Rovné
Zdeněk Fengl, vedoucí TJ Podřipan Rovné: "Do první branky jsme měli převahu. Soběchleby bránily a čekaly na standardní situace. Po změně stran hosté zabrali, ale srazilo je vyloučení Mráze. Poté nebylo co řešit, bylo to jen otázkou skóre. Vyhráli jsme zaslouženě."




Počet diváků: 50. Rozhodčí: Váňová Nikola - LUDVÍK Tomáš, ŠÍREK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
31. 8. 2016 10:18
Vyzdvihl bych ve velké výkon sudí Váňové , zápas měla plně pod kontrolou žádné velké chyby se nekonaly co mělo být pískáno pískáno bylo. Jen tak dál