2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 16:00

7.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

České Kopisty se střelecky trápily i v Černivu


Branky


0

Hosté ve vyrovnaném zápase zahodili i pokutový kop.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný průběh branky nepřinesl

Do Černivu dorazily České Kopisty. Hosté postrádali pět lidí ze základní sestavy, celý zápas tak musel například odehrát i trenér Václav Kutzler. Oba celky se drží spíše v dolní polovině tabulky, hosté se v posledních čtyřech zápasech hodně trápí v koncovce.

 

První poločas měl mírnou převahu Černiv, který hrál "z kopce". Ale nějaké obrovské šance se ani na jedné straně neurodily. I proto se šlo do kabin za stavu 0:0.

Nedáš? Dostaneš!

Více vzruchu nabídla druhá půle. Hosté mohli jít do vedení, v obrovské šanci se objevil František Kutzler. Gól mu sebral brankář Tomáš Chodura, který míč vyrazil nohama. A za minutu přišel trest. K přímému kopu (zhruba z 25 metrů) se postavil Daniel Kalivoda. Míč poslal přes zeď a František Kubíček byl bezmocný.

 

Druhou velkou šanci dát branku dostaly Kopisty za stavu 1:0. Sudí v jejich prospěch odpískal pokutový kop. Míč si postavil František Kutzler, ale jeho pokus domácí hrdina Chodura zlikvidoval.

 

Sedm minut před koncem přišlo rozhodnutí. Václav Udatný zatáhl míč po pravé straně, poslal ho do vápna, kde ho do sítě hlavou uklidil Roman Lubas. Domácí tak byli šťastnější a mají tři body. Naopak hosté v posledních pěti zápasech dali jen čtyři branky, což je na jejich poměry hodně málo.

 

V dalším kole hostí Černiv Hrob, České Kopisty budou chtít doma zaskočit vedoucí Liběšice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


Sokol Černiv
Marcel Týce, předseda Sokol Černiv: "Celkově to bylo vyrovnané a bojovné utkání. My jsme byli šťastnější. Kdyby hosté vyrovnali na 1:1, bylo by to jiné. Bylo to spíše remízové utkání."

TJ Sokol České Kopisty
Václav Kutzler, trenér TJ České Kopisty: "Postrádali jsme několik hráčů. Bylo to vyrovnané, ale opět rozhodla naše špatná koncovka. To je pořád dokola. Nevím, čím to je. Nedáváme ty nejvyloženější šance, navíc zahodíme i penaltu. Rozhodně máme vyšší cíle, teď se pokusíme zaskočit Liběšice."



Sestavy


Sokol Černiv
T. Chodura [-] - D. Kalivoda [-] , J. Lubas [-] , V. Udatný [-] , P. Vít [-] , J. Štros [-] , R. Lubas [-] , M. Prágl [-] , Z. Bouška [-] (61. T. Lédl [-] ) , A. Klug [-] , P. Krebs [-]

TJ Sokol České Kopisty
F. Kubíček [-] - P. Rážek [-] , P. Tůma [-] , F. Kutzler [-] , V. Kutzler [-] , P. Hesko [-] , M. Krejza [-] (70. J. Šumichrast [-] ) , D. Kunert [-] , M. Burza [-] , T. Plzák [-] , T. Bergl [-]

ŽK: 14. V. Kutzler , 27. P. Rážek .
Hráči zápasu: T. Chodura - M. Burza .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Topinka Josef - ŽIVNŮSTKA Filip, KURILJAK Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.