Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

26.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sarajevo v Úpici


0

Poslední Úpice hostila na svém hřišti první tým tabulky hradeckou Olympii. Hradecký tým si s chutí zastřílel a z Úpice si odvezl jasné tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorit z Hradce Králové byl po celé utkání lepším týmem a s přibývajícími brankami jen rostlo jeho sebevědomí, naopak hráči Úpice byli s každou obdrženou brankou snadnější kořistí. První branka byla k vidění ve 14. minutě, postaral se o ni záložník Hofman, do poločasu přidali hosté ještě jeden přesný zásah, v 36. minutě se trefil Karanský. Veškerým teoretickým remízám a obratům vystavili stopku hráči Olmypie mezi 59. a 71. minutou, kdy se postupně trefil Semerák, Omovie, Poděbradský a Kuťák a skóre bylo 0:6. Kosmetickou úpravu skóre v zápase na jednu branku vyladil v 86. minutě záložník Blažej. Olympia tak na hřišti poslední Úpice jasně zvítězila a díky zaváhání Jaroměře navýšila náskok na čele tabulky. 



Sestavy


SK Sparta Úpice
M. Rufer [-] - M. Čáp [-] , J. Kulhánek [-] , J. Peterka [-] , P. Kejzlar [-] - .. Bohuslav [-] , L. Mach [-] , L. Rada [-] , J. Vlček [-] - J. Marel [-] , L. Vlček [-]

FC Olympia Hradec Králové
L. Finke [-] - O. Haupt [-] , J. Novotný [-] , J. Poděbradský [-] - M. Blažej [-] , F. Hruška [-] , F. Klapka [-] , M. Hofman [-] - J. Semerák [-] , O. Karanský [-] , D. Kuťák [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.