Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 14:00

27.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olympia jasně přejela Dobrušku 9:1


Branky


0

Hradecká Olympia hraje ve výborné střelecké formě - v minulém kole nadělila sedm gólů Úpici, v tomto kole to odnesla Dobruška, která si ze hřiště Olympie odvezla devítigólovou zátěž. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohoda, klídek a bůráček

Olympia už od úvodních vteřin ukazovala svoji současnou pohodu. Domácí kontrolovali balon a jejich přihrávky přesně nacházely adresáty, Dobruška se prakticky nedostala k míči a už prohrávala. Přízemní centr do pokutového území Dobrušky uklidil do sítě Kuťák v 5. minutě Kuťák. Olympia nadále pokračovala v aktivní hře a byla mnohem pohyblivější než soupeř. V 9. minutě udeřili domácí podruhé a byl to opět útočník Kuťák, který tečoval centr z levé strany a poslal balon k levé tyči Klofandovy brány. Domácí byli v obraně jistí a sebevědomí, a Dobruška se tak nedostávala na dostřel branky Olympie. V 16. minutě přišla pro Dobrušku další tvrdá rána, Pavel Effenberk tělem zastavil unikajícího hráče Olmypie a jeho zákrok byl ohodnocen žlutou kartou a pokutovým kopem pro Olympii. Exekuce penalty se ujal Blažej, který poslal míč do pravého dolního rohu branky a zvýšil na 3:0. Dobruška byla v dalším průběhu hodně nejistá a po chybě obránce se k míči dostal Klapka, který dokázal v 29. minutě vstřelit další branku i přesto, že byl držen za dres. Do poločasu se domácí prosadili ještě jednou, ve 43. minutě našel centr z levé strany Karanského, který měl dostatek času i klidu na zakončení a střelou do horního rohu zvýšil na poločasových 5:0.

Pohoda, klídek a leháro

Nástup do druhého poločasu se opět nesl v duchu držení a kontroly míče domácím týmem Olympie, která si díky výši skóre mohla dovolit pošetřit střelce branky Klapku, toho nahradil jiný kvalitní útočník - Omovie. Olympia podobně jako v první půli na nic nečekala a opět rozjela svůj brankostroj. V 53. minutě se krásnou střelou prakticky z půlky hřiště prosadil Hruška, jeho pokus se přesně snesl pod břevno Klofandovy svatyně. Hruška tak odstartoval třígólovou šestiminutovku svého týmu, na jeho branku totiž v 55. minutě navázal Kuťák. Jeho hattricku předcházel výborný presink všech útočících hráčů Olympie, což donutilo Dobrušku ke ztrátě míče, a Kuťák tak mohl završit svůj hattrick. O další dvě minuty později dostal střídající Omovie míč před prázdnou branku a pohodlným zakončením zvýšil na 8:0. Dobruška se dočkala alespoň čestného úspěchu, v 59. minutě vystřelil z hranice pokutového uzemí Macek a jeho pokus doputoval skrze skrumáž těl až do brány Olympie. Poslední slovo ale měli domácí, v 73. minutě se hned tři hráči Olympie řítili proti jedinému bránícimu hráči a brankáři Dobrušky, útočník Omovie vzal celou situaci na sebe, obešel brankáře a střelou do prázdné branky završil střelecký den na hřišti Olympie na konečných 9:1.



Ohlasy k zápasu


FC Olympia Hradec Králové
František Bárta ml. - vedoucí mužstva FC Olympia HK: V podstatě celý zápas jsme kontrolovali hru, soupeře jsme téměř k ničemu nepustili a lze konstatovat, že výsledek odpovídá dění na hřišti. Jsme rádi, že jsme se podruhé za sebou dokázali výrazněji střelecky prosadit.




Sestavy


FC Olympia Hradec Králové
O. Pařízek [-] (58. L. Finke [-] ) - J. Novotný [-] , O. Haupt [-] , J. Poděbradský [-] - M. Hofman [-] (75. R. Faltus [-] ) , F. Hruška [-] , M. Blažej [-] , F. Klapka [-] (46. K. Omovie [-] ) - D. Kuťák [-] , O. Karanský [-] (85. L. Hubička [-] ) , J. Semerák [-] (69. M. Zounar [-] )

SK Dobruška
J. Klofanda [-] - M. Malý [-] , P. Effenberk [-] (60. M. Štětina [-] ) , P. Krahulec [-] , F. Šotola [-] - J. Effenberk [-] , M. Bohuňovský [-] , J. Mikušík [-] , M. Dostál [-] - A. Hašek [-] , J. Macek [-]

ŽK: 16. P. Effenberk , 24. A. Hašek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.