3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2015 17:30

16.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia doma porazila Vysokou


Branky


0

Ve středeční dohrávce 16. kola přivítala hradecká Slavia na svém hřišti tým Vysoké. Slavia byla efektnější v zakončení a díky tomu si připsala vítězství 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Světlé okamžiky obou týmů, vyrovnané skóre

V úvodních minutách si hosté dokázali vytvořit několik slibných šancí. Vysoké však drhlo zakončení a pokusy končily mimo branku Slavie. Vysoká nakonec zužitkovala svoji aktivitu ve 20. minutě, kdy Jan Podlipný dostal míč do volného prostoru, byl u něj dříve než obránce Slavie a dokázal tak překonat domácího gólmana Jana Šebestu.

Hosté se z vedení neradovali dlouho, už o pět minut později se střelou z dálky prosadil slávistický David Veselý a vyrovnal na 1:1. Domácí povzbuzeni vyrovnáním začali přebírat otěže zápasu a byli nebezpečnější než soupeř z Vysoké. Pár okamžiků před koncem první půle se do kabin odebral Jan Sůra, který si po druhém žlutém faulu vysloužil červenou kartu. I přes tlak se fotbalisté Slavie nedokázali střelecky prosadit, a do kabin se tak odcházelo za vyrovnaného stavu 1:1.

Dvougólový Derner rozhodl o výhře Slavie

Druhý poločas opět přinesl náznaky šancí na obou stranách. Ve 49. minutě rozehrávali domácí přímý kop a nepříliš prudká přízemní střela málem překvapila brankáře Vysoké Karla Menšla, který se zřejmně domníval, že míč půjde mimo jeho branku, ten však nakonec orazítkoval tyč. V 50. minutě se ve středu hřiště ocitli na zemi hned dva hráči Slave a Vysoká si to namířila směrem na branku domácích, nadějná situace ale neskončila žádným zakončením, obrana domácích stihla přistoupit k útočníkovi Vysoké a veškeré nebezpečí zlikvidovala. 

Další branku přinesla 66. minuta, kdy se domácím podařilo vystihnout rozehrávku Vysoké, vyslanou střelu dokázal Menšl vyrazit pouze před Šimona Dernera, který poslal míč do sítě. Statečně bojujícím a oslabeným hostům zbývalo ještě dost času na vyrovnání, místo toho ale přišla pojišťující trefa Slavie. V 74. minutě neváhali hráči Slavie s rozehrávkou přímého kopu ani vteřinu a tím překvapili celou obranu Vysoké. K míči se dostal opět Derner a druhou brankou poslal Slavii do uklidňujícího dvougólového vedení 3:1.

V deseti hrající hosté už nedokázali na branky Slavie odpovědět, a zápas tak skončil 3:1 pro domácí.



Sestavy


FC Slavia Hradec Králové
J. Šebesta [-] - M. Šolc [-] , J. Lán [-] , M. Hloušek [-] , M. Mottl [-] - Š. Derner [-] (87. M. Klicnar [-] ) , M. Brázda [-] , V. Horák [-] (90. P. Kašpar [-] ) , D. Veselý [-] - J. Linhart [-] (85. O. Doležal [-] ) , T. Erber [-] (77. M. Hutla [-] )

FK Vysoká nad Labem
K. Menšl [-] - J. Píša [-] (46. P. Kafka [-] ) , T. Prorok [-] , M. Ptáček [-] , Z. Dušek [-] - M. Haken [-] , P. Duben [-] (46. M. Pasion Morales [-] ) , P. Camacho Del Pino [-] (85. M. Olšák [-] ) , J. Podlipný [-] - V. Bělka [-] (85. F. Hušek [-] ) , J. Sůra [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.