1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

28.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kratonohy porazily Vysokou a odvážejí si tři venkovní body


Branky


0

Tým Kratonoh si z Vysoké veze tři body, díky kterým stále dýchá Jaroměři na záda, tříbodový rozdíl mezi oběma týmy znamená otevřenou partii do posledního kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankový náskok Kratonoh

V prvním poločase se hrál tvrdý a fyzický fotbal, který přinesl mnoho soubojů ve středu hřiště. V úvodních minutách se oba týmy dostaly k ohrožení soupeřovy branky, akce z přímého kopu Vysoké nakonec skončilo mimo branku a hlavičku Kratonoh zastavila pravá tyč Menšlovy branky. Kratonohy se spoléhaly na vysoké napadání rozehrávajících hráčů Vysoké, kteří tak neměli ani vteřinu času navíc a jejich rozehrávka se čas od času potýkala s nepřesnostmi. 

První gól zápasu padl v 38. minutě, kdy hostující útočník David Jošt dostal křižnou přihrávku před poloprázdnou bránu Vysoké. Jošt, který měl dostatek času i klidu se nemýlil a pohodově otevřel skóre utkání.

Kratonohy povzbuzené gólem i nadále pokračovali v nepříjemné hře ve středu hřiště, která nedávala hráčům Vysoké prostor k rozvíjení nadějných akcí. Hra Kratonoh se znovu vyplatila krátce před poločasem, kdy hosté vybojovali míč ve středu hřiště a rychlou přihrávkou ho poslali na rozeběhnutého Jiřího Kořínka, který utekl svému obránci, obešel brankáře Menšla a střelou do opuštěné brány zvýšil na poločasových 0:2.

Joštova pojistná pata

V úvodních minutách se domácí snažili zamknout Kratonohy před jejich vlastním pokutovým územím, po zblokovaném centru se ale Kratonohy dostaly do rychlého protiútoku, který lobem těsně mimo branku zakončil Daniel Hrůša. 

Gólové akce se dočkali i domácí fotbalisté, v 55. minutě efektně a hlavně efektivně trefil Vojtěch Bělka míč z voleje a snížil na 1:2. Po kontaktní brance domácí ožili a dostali chuť na vyrovnání, jejich nejnebezpečnější situace ale nakonec skončila na břevně branky, kterou hájil Jakub Vaníček. Vysoká se snažila opět zatalčit Kratonohy na jejich obranné polovině, hosté naopak čekali na chyby domácího týmu a vyráželi do rychlých protiútoků. 

Uklidňující pojistka přišla pro Kratonohy v 81. minutě, kdy Jošt dostal další přihrávku na hranici malého vápna a patičkou usměrnil míč do sítě Menšlovy brány, který v tu chvíli stál nešťastné na půl cesty z brány proti přihrávajícímu hráči Kratonoh.

Kratonohy si z Vysoké odvezly tři body, díky kterým stále vytvářejí tlak na druhou Jaroměř, která si nemůže dovolit zaváhat. 



Sestavy


FK Vysoká nad Labem
K. Menšl [-] - P. Duben [-] (46. V. Jílek [-] ) , T. Prorok [-] , M. Ptáček [-] , Z. Dušek [-] - P. Kafka [-] (80. M. Pasion Morales [-] ) , P. Camacho Del Pino [-] , M. Haken [-] , J. Podlipný [-] - J. Škvrňák [-] , V. Bělka [-]

FK Kratonohy
J. Vaníček [-] - M. Bořke [-] (83. J. Štěpánek [-] ) , M. Stránský [-] , D. Hrůša [-] , D. Hamák [-] - J. Fidra [-] , D. Franc [-] , Z. Semelka [-] , R. Mládek [-] - J. Kořínek [-] (87. M. Nun [-] ) , D. Jošt [-] (90. L. Veverka [-] )

ŽK: 20. J. Podlipný - 50. D. Hrůša , 51. J. Vaníček .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.