4:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 14:00

29.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olympia neponechává nic náhodě a opět vítězí, tentokrát proti Novému Městu


Branky


0

Olympia potvrdila svoji letošní dominanci a opět vyhrála, nováček soutěže z Nového Města byl ale nepříjemným soupeřem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní půle od obou týmů

Fotbalisté Nového Města byli v první půli vyrovnaným a důstojným soupeřem Olympie. Obrana hostů byla připravena na dlouhé balony, kterými domácí hráči oslovovali křídelní hráče, a veškeré nebezpečí stíhali však zneškodnit. Nové Město se navíc nezdráhalo zaútočit, akce vedené středem hřiště ale nepřinášely příliš úspěchu, zkušení obranní hráči Olympie si tyto situace dokázali pohlídat a zhustit a zneprůchodnit střed hřiště pro útočníky hostů. Hráči Nového Města se také několikrát pokusily o útoky po stranách hřiště, jejich centry však postrádaly razanci a přesnost, často proto končily v rukavicích brankáře Finkeho. 

První branku vstřelila domácí Olympia v 27. minutě. Po rozvážné kombinaci obránců přišel dlouhý nákop na útočnou polovinu. K míči se i díky odrazu od obránce Nového Města dostal Kingsley Omovie, který přízemní střelou k levé tyči překonal brankáře Vácalva Krunčíka.

Díky vstřelené brance se domácí dostali k několikaminutovému tlaku, který vyústil jen nepřesnými střelami nad Krunčíkovu branku. V 28. minutě se u levé lajny dopustil žlutého faulu Lukáš Zákravský. Centr z přímého kopu se snášel k zadní tyči, ale Krunčík jej dokázal efektivním zákrokem vyboxovat do bezpečí.

Olympii se i tak podařilo přidat další zásah. Domácím se v 32. minutě vyplatil vysoký a nepříjemný presink obránců Nového Města, kteří začali trochu zmatkovat a nakonec o míč přišli. Prudký střílený centr zakončil do sítě tělem Josef Semerák.

Hosté se přesto nechtěli jen tak vzdát a znovu se pokoušeli útočit. Ve 36. minutě dostal přihrávku za obranu domácích Tomáš Voráček a v pádu dokázal špičkou kopačky dloubnout míč za vybíhajícího Finkeho.

Ještě před poločasem se ve 42. minutě se po individuální kličkované dostal k zakončení Omovie, jeho střelu ale dokázal rukou vyrazit Krunčík. 

Týmy se tak po atraktivní první půli rozešly do kabin za těsného stavu 2:1.

Výsledková pojistka během dvou minut

Druhý poločas probíhal podobně atraktivně jako ten první. Ve 48. minutě fauloval domácí Filip Hruška na podobném místě jako v první části hry Zákravský. Centrovaný míč z přímého kopu našel hráče Nového Města, který však v nadějné pozici hlavičkoval mimo branku.

V dalším průběhu poločasu se Olympia snažila o přihrávky za obranu Nového Města. Obránci hostí však byli připraveni i na tuto sitaci a k přihrávkám se dokázali dostávat dříve než útočníci Olympie. 

Na začátku šesté desetiminutovky se Olympii podařilo udeřit dvakrát za sebou. V 60. minutě střílený centr z levé strany zatím jenom proletěl brankovištěm hostů. Z následné akce už ale domácí udeřili, obránce Nového Města zaspal přihrávku na Omovieho a ten se dostal před brankáře Krunčíka, kterého překonal a zvýšil na 3:1. Hráči Olympie vzápětí napadali rozehrávku domácí ve středovém kruhu a podařilo se jím vybojovat míč, který díky centru dostali až na Radima Faltuse, který hlavičkou do horního rohu branky přidal čtvrtou branku domácích. 

Ve zbytku zápasu už si Olympia pohlídala výsledek, domácí včas přistupovali k hráčům Nového Města, kteří tak měli minimum prostoru pro kombinace. Olympia zvítězila 4:1 a potvrdila už tak jasný postup.



Ohlasy k zápasu


FC Olympia Hradec Králové
František Bárta ml. - vedoucí mužstva FC Olympia HK: Souboj se sympaticky bojujícím soupeřem se odehrál za letních teplot. Přidali jsme další tři bodíky do mozaiky letošní vítězné sezóny.




Sestavy


FC Olympia Hradec Králové
L. Finke [-] (88. P. Linhart [-] ) - J. Poděbradský [-] , J. Novotný [-] , O. Haupt [-] , F. Klapka [-] - F. Hruška [-] (66. J. Kuneš [-] ) , D. Kuťák [-] , M. Hofman [-] (84. O. Karanský [-] ) , K. Omovie [-] - M. Zounar [-] , J. Semerák [-]

MFK Nové Město nad Metují
V. Krunčík [-] - T. Voráček [-] , P. Sedláček [-] , V. Jelen [-] , D. Junek [-] (4. V. Maur [-] ) - L. Kudláček [-] , P. Zákravský [-] , M. Klikar [-] , A. Lelek [-] (69. M. Hofman [-] ) - D. Nejman [-] , L. Zákravský [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.