0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

29.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cidlina nenavázala na výkon z minulého kola a podlehla Vysoké


Branky


0

Po výprasku, který Cidlina v minulém kole uštědřila Červenému Kostelci, hostil mladý tým Cidliny zkušený celek Vysoké.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější přístup Vysoké

Mladý tým Cidliny se v tomto utkání musel obejít bez zkušeného obránce Matějky, který nastoupil za přidruženým tým Union. Jaroslav Matějka hraje v cidlinském týmu důležitou roli zkušeného mentora, který dokáže usměrnit a uklidnit své mladé spoluhráče a jeho absence byla na domácích znát.

Domácí poprvé inkasovali už v 6. minutě, kdy Vysoká zahrávala rohový kop. Hráči domácích přistoupili k bránění rohového kopu poměrně pasivně a nechali Vojtěcha Bělku, aby z malého vápna vstřelil první branku zápasu. 

Vysoká se po vedoucí brance uklidnila a dařilo se jí napadat rozehrávku domácích, kteří naopak vypadali pasivně, vlažně a zejména do vzdušných soubojů chodlili na půl plynu. Cidlině se příliš nedařily ani přechody do útoku, ve 13. minutě se domácí probojovávali k nadějné příležitosti, nakonec ale ztroskotali při souboji jeden na jednoho. V 18. minutě rozehrávali domácí standartní situaci ve středu hřiště, dlouhý centrovaný balon se snesl až do pokutového území Vysoké, ale zakončení hlavou skončilo vysoko nad brankou hostů.

Ve 22. minutě se hosté dostali k úniku na branku, práci útočícímu hráči Vysoké zněpřijemňoval křižující obránce domácích a v samém závěru akce i brankář Strýhal, který vyrazil míč za autovou čáru. Vysoká se přesto dokázala prosadit, po rozehraném autu se dostali k dlouhému centru, na který si na zadní tyči nabíhal obránce Dušek a tvrdou ranou zvýšil na 0:2.

Cidlině se nedařilo zachytit tempo, které jí na začátku zápasu uteklo, a kontatktní branky se tak domácí nedočkali.

Zkušené pohlídání náskoku

Ve druhém poločase Vysoká kontrolovala výsledek a Cidlina nedokázala ve velkém teple najít recept na obranu hostí. Hráči Cidliny možná měli v hlavách výsledek z minulého kola, kdy porazili Červený Kostelec 6:0, a tak čekali, že něco podobného předvedou i tento víkend. Fotbalisté Vysoké však hráli velmi zkušeně a Cidlinu pouštěli do šancí prakticky jen ze standartních situací. Žádnou z nich ale domácí nedokázali přetavit v gól, a Vysoká si tak pohlídala náskok z prvního poločasu a dokráčela k vítězství 0:2



Ohlasy k zápasu


RMSK Cidlina Nový Bydžov
Vladimír Blažej - trenér mužstva RMSK Cidlina: K tomu, abychom soupeře předčili nám chybělo víc pohybu a aktivity. V sestavě chyběl i "šéf", který byl k dispozici faremnímu Unionu.




Sestavy


RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - D. Luňák [-] (46. P. Mejstřík [-] ) , R. Žalman [-] , L. Pavlata [-] , A. Zich [-] - T. Vaněk [-] , M. Luňák [-] (68. L. Pospíšil [-] ) , M. Vincour [-] , P. Obermajer [-] (58. P. Machát [-] ) - M. Masák [-] , J. Havrda [-] (46. M. Holec [-] )

FK Vysoká nad Labem
K. Menšl [-] - Z. Dušek [-] , T. Prorok [-] , M. Ptáček [-] , J. Píša [-] (74. V. Jílek [-] ) - J. Sůra [-] , P. Camacho Del Pino [-] (78. M. Olšák [-] ) , M. Haken [-] , J. Podlipný [-] - J. Škvrňák [-] (72. P. Kafka [-] ) , V. Bělka [-]

ŽK: 21. T. Vaněk , 65. A. Zich - 90. M. Haken .
Místo: Nový Bydžov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.