3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

30.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec porazil Kratonohy a zachránil se


Branky


0

Před utkání s týmem Kratonoh neměli fotbalisté Chlumce jistou záchranu. Díky výhře 3:1 si chlumečtí fotbalisté zajistili účast v Krajském přeboru i pro příští sezonu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Chlumečtí fotbalisté si chtěli záchranu vybojovat sami, bez ohledu na ostatní výsledky, a od prvních minut se snažili tlačit do šancí. V 5. minutě rozehrávali domácí přímý kop a centrovaný balon směřoval do skrumáže před Vaníčkovou brankou. V nepřehledné situaci se ale nejrychleji zorientovali hráči Kratonoh a ti přešli do rychlého protiútoku, v závěru akce je však zradila nepřesná přihrávka, která celý protiútok pohřbila. Domácí se často snažili dostat do pokutového území díky dlouhým centrům ze standartních situací. Jednu takovou možnost měli ve 14. minutě, dlouhý centr však našel pouze brankáře Kratonoh Jakuba Vaníčka. Další příležitost k dlouhému nakopávanému balonu dostali chlumečtí fotbalisté v 18. minutě. Tentokrát se rozehrávka povedla domácím o poznání lépe, balon se dostal k Davidu Koubkovi, který v pádu dokázal míč usměrnit za Vaníčkova záda. Nutno však podotknout, že při zpracování se míč pravděpodobně otřel o Koubkovu ruku. 

Na fotbalistech Chlumce bylo vidět, že dnešní utkání chtějí zvládnout a zápas pojali velmi bojovně. Jejich zákroky byly někdy až na hranici rizika, a to i ve vlastním pokutovém území. Rozhodčí Jan Andrýs důraznou obrannou hru Chlumce pouštěl, a Kratonohy tak měly velké potíže dostat se do nějaké výraznější příležitosti před chlumeckou brankou. Ofenzivně laděný tým Kratonoh si ale nakonec našel okénko v obraně Chlumce a v 28. minutě se útočníkovi Jiřímu Kořínkovi podařilo vyrovnat. 

Nekompromisní hra Chlumce vedla k vítězství

Ve druhém poločase se Chlumci podařilo dostat do vedení, když se v 60. minutě prosadil Václav Beneš. Po vedoucí brance se Chlumce se hra začala kouskovat, a hosté z Kratonoh tak nedostávali možnost chytit tempo zápasu a na nějakou delší dobu uzamknout Chlumec před jeho brankou. Chlumečtí si počínali velmi srdnatě a odhodlaně chtěli získat tři body. Domácí i nadále praktikovali tvrdou a nekompromisní hru, kterou nedávali hostům příliš času ani prostoru pro kombinaci. 

Rozhodující moment utkání přišel v 88. minutě kdy se obránce Kratonoh Martin Bořek dopustil faulu v pokutovém území, za který byla odpískána penalta a Bořke navíc odešel do kabin s červenou kartou. Exekuce pokutového kopu se ujal Jan Vopátek, který nezaváhal a krátce před koncem utkání poslal Chlumec do dvougólového vedení. 

V závěrečných minutách se Chlumci podařilo výsledek udržet, a díky výhře 3:1 si tak zajistili definitivní jistotu záchrany. 



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou
P. Černohlávek [-] - D. Jelínek [-] , D. Koubek [-] , J. Vopátek [-] , V. Beneš [-] - M. Kosař [-] , J. Hartman [-] (46. M. Bráborec [-] ) , J. Veselský [-] , M. Krejčí [-] (82. P. Janda [-] ) - J. Jelínek [-] (72. J. Kučera [-] ) , J. Labík [-] (86. L. Hermann [-] )

FK Kratonohy
J. Vaníček [-] - M. Bořke [-] , D. Jošt [-] , D. Hrůša [-] , D. Franc [-] - D. Hamák [-] , M. Stránský [-] , Z. Semelka [-] , R. Mládek [-] (72. M. Nun [-] ) - J. Štěpánek [-] (62. J. Fidra [-] ) , J. Kořínek [-]

ŽK: 23. J. Labík , 54. V. Beneš - 20. D. Franc , 45. J. Vaníček , 69. R. Mládek . ČK: 88. M. Bořke .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.