1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

30.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká zakončila první sezonu v Krajském přeboru výhrou nad Rychnovem


0

Tým Vysoké se chtěl s nováčkovskou sezonu rozloučit důstojně a pokud možno vítězně. Domácím fotbalistům se tento úkol podařilo splnit a Rychnov porazili 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance Vysoké

Hráči Vysoké vstoupili do posledního utkání sezony aktivně a s větší chutí než soupeř z Rychnova. Už v prvních minutách poslali domácí několik centrů do pokutového území, centry ale zatím nenacházely své adresáty přesně. Vysoké se rovněž dařil vysoký presink, díky kterému domácí dostávali Rychnova pod tlak a nedovolovali jim klidnou a přesnou rozehrávku. 

V 5. minutě se domácím dařilo kombinovat před brankou Rychnova, obránci hostí však dokázali útočící hráče Vysoké vytlačit z nebezepčné pozice, a závěrečná střela tak skončila mimo branku Rychnova. Branky se Vysoká dočkala už v 10. minutě. Domácí rozehráli rohový kop na volného Camacha Del Pina, který hlavou usměrnil balon do rychnovské sítě.

V 18. minutě propadl míč do pokutového území až k domácímu útočníkovi Janu Sůrovi, ten však z bezprostřední blízkosti přestřelil Pěničkovu branku. Ve 24. minutě se domácí dostali k další rychlé střele, brankář Rychnova Marek Pěnička si s ní ale dokázal poradit a vyrazil ji na roh. Krátce před poločasem předvedli domácí další povedenou akci. Ve 42. minutě přenesli dlouhým balonem hru až do pokutového území Rychnova, s následnou střelou si ale opět poradil dobře chytající Marek Pěnička. 

Vysoká měla v prvním poločase více šancí než soupeř, přesto byl poločasový výsledek "jen" 1:0.

Vyrovnání hry, nikoli skóre

Ve druhém poločase se hostům podařilo hru vyrovnat a dokázali také několikrát ohrozit domácí branku, ve které stál Karel Menšl. Největší a nejnebezpečnější zbraní Rychnova byly střely ze střední vzdálenosti, kterými chtěli hosté překonat Menšla. Žádná z jejich střel se však neujala. Hráči Vysoké neměli tolik šancí jako v prvním poločase, přesto se několikrát dostali před Pěničkovu branku. Jejich nejnebezpečnější šance zůstala v 70. minutě nevyužita, když střela Vysoké skončila jen na tyči rychnovské branky. 

Utkání ve velkém teple, tak nabídlo několik pěkných šancí, ale jen jednu branku. Z vítězství a více než povedené první sezony v Krajském přeboru se tak radovali domácí hráči Vysoké. 



Sestavy


FK Vysoká nad Labem
K. Menšl [-] - Z. Dušek [-] , M. Ptáček [-] , T. Prorok [-] , J. Píša [-] (59. P. Kafka [-] ) - J. Sůra [-] , J. Podlipný [-] (76. F. Hušek [-] ) , M. Haken [-] , P. Camacho Del Pino [-] - J. Škvrňák [-] (69. P. Duben [-] ) , V. Bělka [-]

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
M. Pěnička [-] - M. Pups [-] , T. Mondík [-] , D. Hanyk [-] (40. F. Kotek [-] ) , R. Kubec [-] - M. Bárnet [-] , M. Semerád [-] , J. Nosek [-] , S. Pohl [-] - J. Vrána [-] , J. Počtýnský [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.