M. Exnar 83.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 17:00

30.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji postupujících týmů byla úspěšnější Jaroměř


Branky


83. M. Exnar
0

Poslední kolo letošní sezony mezi sebe postavilo dva nejlepší týmy - druhá Jaroměř hostila první Olympii. V podzimní části byla úspěšnější Jaroměř a recept na šampiona Krajského přeboru dokázali jaroměřští fotbalisté najít i v tomto zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kvazišance na obou stranách

Souboj dvou ofenzivních týmů probíhal svižně od prvních minut. Během první desetiminutovky měli hosté z Hradce Králové možnost zahrávat několik rohových kopů v krátkém časovém sledu. Hlavičkující hráči Olympie se ale do nebezpečnějšího zakončení nedostali. V 9. minutě rozehrávali domácí přímý kop, i kvůli teči hostujícího hráče ale skončil střelecký pokus Jaroměře nad brankou Olympie. V 11. minutě prokličkoval obranou Olympie jaroměřský Stanislav Kašajík, jeho střela z hranice pokutového území ale minula horní roh Finkeho branky. 

V 16. minutě se Olympia rozhodla pro rozvážnou kombinaci, kterou chtěla projít až na polovinu soupeře, tam ale hráči Olympie o míč přišli a domácí neváhali a ihned přešli do rychlého protiútoku. Matěj Exnar dostal přihrávku do běhu od Jana Holuba, jeho střela po zemi ale těsně minula pravou tyč hostů. Ve 30. minutě se ke střele dostali i hráči Olympie, rána Omovieho do horního rohu brány ale skončila v rukavicích jaroměřského gólmana Ondráčka. Zhruba o minutu později se dostali do šance opět domácí, ani v tomto případě ale netrefili branku - střela Kašajíka z penaltového puntíku skončila vedle pravé tyče brankáře Lukáše Finkeho. Ve 40. minutě se ke střele v pokutovém území dostal útočník Olympie Josef Semerák, jeho pokus ale skončil jen na tyči branky Jaroměře. 

První poločas tak skončil bezbrankovou remízou, oba týmy se dostali do několika šancí, které však postrádaly gólové parametry - tedy přesnost a dostatečnou razanci. 

Branka v závěru utkání

Druhý poločas otevřeli hráči Olympie další sérií centrovaných balonů od rohového praporku, podobně jako v první půli ale centry nenašly hradecké adresáty. Následně přišly trochu hluché minuty utkání, kdy oba týmy sužovaly nepřesnosti a ztráty míče. Do další větší šance se tak dostali v 59. minutě hosté. K úniku po straně hřiště se dostal Josef Semerák a přesným centrem našel spoluhráče Omovieho, ani jeho střela ale nemířila přesně mezi tři tyče a skončila mimo.  V 67. minutě rozehrávali domácí rohový kop a míč se odrazil na hranici vápna k Janu Holubovi, jeho střela ale opět skončila jen v rukavicích brankáře Olympie. 

První branka utkání přišla až v 82. minutě, kdy Matěj Exnar dostal přibrávku od Stanislava Kašajíka a křižnou střelou skrze pokutové území překonal brankáře Olympie. Hosté se nechtěli smířit s druhou prohrou proti Jaroměři a začali se ještě více tlačit do útočních akcí, domácí obrana je ale pevná a dokáže se plně koncentrovat na své úkoly. Poslední šanci alespoň na vyrovnání tak měli hosté v 88. minutě, kdy po přihrávce Poděbradského střílel Novotný, ale jeho střela mířila mimo branku Jaroměře.

Fotbalisté Jaroměře se tak po devadesáti minutách mohli radovat z druhého skalpu hradeckého šampiona a také z druhého místa a postupu do Divize. 



Ohlasy k zápasu



FC Olympia Hradec Králové
František Bárta ml. - vedoucí mužstva FC Olympia HK: V Jaroměři se sehrálo vcelku vyrovnané utkání, které nebylo příliš bohaté na vyložené šance. Soupeř v závěru dokázal využít naší chybné rozehrávky a utkání jediným gólem rozhodl.



Sestavy


FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - V. Ruprich [-] , D. Svoboda [-] (79. O. Častvaj [-] ) , P. Ruml [-] , A. Horák [-] - L. Böhm [-] , J. Holub [-] , M. Čenovský [-] , M. Michálek [-] - S. Kašajík [-] , M. Exnar [-] (85. M. Petráček [-] )

FC Olympia Hradec Králové
L. Finke [-] - O. Haupt [-] , J. Novotný [-] , M. Zounar [-] , R. Faltus [-] (69. D. Kuťák [-] ) - J. Semerák [-] , J. Poděbradský [-] , L. Hubička [-] (46. F. Hruška [-] ) , F. Klapka [-] (61. J. Kuneš [-] ) - K. Omovie [-] , O. Karanský [-]

ŽK: 66. M. Ondráček - 41. L. Hubička , 66. K. Omovie .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.