Klikov bere na domácí půdě pouze bod


Branky


0

Místní derby nabídlo slušný fotbal bez zbytečných emocí. Úvodních dvacet minut se nesl v režii Klikova, ale po jeho chybě se do vedení dostali hosté. Blesk stihl do přestávky vyrovnat a také úvod druhé půle patřil jeho hráčům. Po hodině hry se však karta otočila a převahu získal společný tým Halámek a Hranic.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas

Domácí Klikov chtěl potvrdit roli favorita a od začátku zápasu hosty zatlačil na jejich polovinu, ale z drobných šancí převážně Plucara nic nevytěžili. Jejich optický nátlak trval cca 20. minut, pak se začali osmělovat hosté a chtěli potvrdit dobrý výkon z předchozího zápasu z Velenic. Touto dobou bylo derby svižné a úroveň zápasu OP velmi dobrá. A přišla 29. minuta a hostující střední útočník Honza Herzog našel krásným pasem ze středu hřiště Ladislava Slavíka a ten tvrdou nekompromisní křížnou dělovkou nedal šanci domácímu gólmanovi Wollnerovi 0:1. Ve 32. minutě mohlo být ještě lépe a opět L. Slavík po úniku tentokrát minul. V 36. minutě po špatně zpracovaném autu se hosté dopustili chyby, klikovští balon vypíchli, poslali pas na Václava Čapka, ten obešel Záviše v brance hostí a pohodlně do prázdné brány srovnal na 1:1. Na konci poločasu měli ještě domácí výhodu trestného kopu po špatně vyřešené situaci obránce Juráně. Míč si postavil Mládek, ale vysoko přestřelil. Do kabin se šlo za stavu 1:1.

Výborný zápas i ve 2. půli

Zápas dobrých kvalit pokračoval i ve 2. poločase, hra se často přelévala ze strany na stranu a nutno říct, že se začal prosazovat hostující útočník Řežáb, ale nebylo mu dnes bohužel přáno. Vše začalo v 59. minutě, kde se jmenovaný dostal na středu hřiště k míči, ale jeho následnou tvrdou ránu Wollner vyrazil. O 10 minut později šli hosté 3 na nikoho, ale Řežáb zpětnou přihrávkou nikoho nenašel a domácí se ubránili. V 73.minutě se dostali ke slovu také domácí a po vyšachování halámské obrany vychytal Čapka pro změnu výborným zákrokem Záviš. Další skvělá 10-minutovka Řežába začala v 74. minutě ,ale zase byl na místě domácí golman Wollner. Toto se opakovala ještě v 81.minutě, kde opět skvěle Řežába uvolnil Honza Herzog, který byl i u předchozí šance, ale opět zkažená tutovka. No a aby toho nebylo málo tak další zmařená šance v 84. minutě ukončila trápení smutného útočníka hostů. Domácí se snažili kontrolovat sporadickými standardkami, které však skončily bez vážnějšího ohrožení hostující branky. Utkání tak skončilo remízou 1:1 a místní derby dobře zvládl hlavní rozhodčí Chlaň za což zaslouží poděkování. Derby se hrálo korektně bez zákeřností. Hostům se podařilo vydolovat zcela zasložený další bod na půdě velkého favorita soutěže a při lepším řešení útočných situací mohli i vyhrát. Poděkování zaslouží svým bojovným výkonem celý tým Halámek, kde se dařilo především rodu Herzogů. Dobrá divácká kulisa, kde se fotbal musel líbit. Domácí Klikov také nehrál špatně, měl také dobré šance a prohra by pro ně byla asi krutá.



Ohlasy k zápasu


TJ Blesk Klikov
Milan Bušta: Začátek utkání vyšel lépe domácímu Blesku, ale z převahy vytěžil jen jednu velkou šanci, kterou neproměnil. Postupem času se hra vyrovnala, hosté hrozili především z brejků. V nich vynikal především Slavík, kterému se podařilo ve 29. minutě otevřít skóre zápasu. O deset minut později vyrovnal po pěkné akci Čapek, který po přihrávce Přílepka obešel brankaře a ,,zavěsil" do prázdné brány. Ve 2. poločase začali mít převahu Halamky-Hranice a nebýt několika výborných zákroků brankaře Wollnera, našeho nejlepšího hráče v tomto utkání, tak jsme asi z tohoto zápasu vyšli bodově naprázdno. Chyběl nám střed hřiště, hodně odražených míčů získávali hosté a tím nás dostávali pod tlak. Ke konci utkání se hra vyrovnala, naší jedinou brankovou příležitost ve 2. půli Čapek neproměnil a tak se obě mužstva rozešla smírně.Tentokrát musím říct, že musíme být s bodem spokojeni i když na domácí půdě by se mělo vyhrávat.

TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec: Jeli jsme na půdu favorita s cílem potvrdit výborný výkon z Velenic, což se povedlo a zejména výkonem ve 2. poločase jsme měli vyhrát, kdyby lépe řešil situace útočník Řežáb. Pro domácí by asi prohra byla krutá, svou kvalitu také potvrdili a vypracovali si také zajímavé šance. Bod z venku bereme a chceme potvrdit domácím zápasem a ziskem bodů proti Hobzí.Také chci poděkovat našemu mančaftu za předvedenou hru a dobrým výkonem se prezentoval i sudí Chlaň, který derby zvládl bez větších problémů.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: CHLAŇ Jaromír - BOČEK Petr, NOVÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.