4:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2017 17:00

34.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Benešovští udělali důležitý krok k záchraně, ve druhém poločase semleli Hořovicko


Branky


53. S. Ibe , 62. E. Adjei , 67. D. Skopec , 80. K. Kulhavý
0

Nejdůležitější a nejpodstatnější události se odehrály opravdu ve druhém poločase, kdy vstřelil domácí Benešov všechny své góly. Třemi body se dostal do pohodlné pozice a udržení má velmi blízko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Koncovka Benešov opět potrápila

Během prvních dvaceti minut hry byli nebezpeční prakticky jen domácí hráči, ale gólman Herco neměl příliš práce při pokusech Ibeho, Kučaby či Turka. Daleko větší práci měl ve 24. minutě, když vytěsnil druhý pokus Ibeho. Tlak domácího Benešova pokračoval, ale Herco odolával. Na druhé straně se pokusil o úspěch Hašek, ale neměl moc nadějí k úspěchu. Do kabin se šlo za nerozhodného stavu a Benešov stejně jako v zápase ve Štěchovicích mohl žehrat nad svou koncovkou, která není zrovna ideální.

Herco kapituloval čtyřikrát

Do druhého poločasu už domácí střelbu zlepšili. První gól a krok za záchranou udělal Stanley Ibe, když ve skluzu překonal Herca – 1:0. Zhruba deset minut čekali domácí příznivci na druhý úspěch. Rohový kop prodloužil za sebe Laštovka a našel Jana Mojdla, který si vstřelil vlastní gól – 2:0. Třetí gól už na sebe nechal čekat jen pět minut, další rohový kop rozehrál Benešov na krátko a David Skopec posléze překonal Herca – 3:0. Spíše již dohrávaný zápas ještě okořenil Kamil Kulhavý, střelu z hranice vápna stanovil konečný výsledek – 4:0.

 

V souběžně hraném zápase padla rezerva Táborska s Vyšehradem a na sestupové místo má nyní Benešov náskok sedmi bodů. Ve hře jich je ještě devět a tak mají benešovští komfortní situaci.



Ohlasy k zápasu


SK Benešov
Pavel Šimáček (trenér): Jsme rádi, že jsme zápas zvládli v rámci trojkombinace, kdy během šesti dnů odehrajeme tři zápasy. Což není v naší situaci nic jednoduchého. Jsem rád, že se kluci kousli, i bod ze Štěchovic nás nastartoval. K zápasu s Hořovickem jsme tak přistupovali s tím, že ho musíme zvládnout a připravit se na sobotní zápas s Táborskem, se kterým budeme hrát o záchranu. První půle míváme obvykle velmi dobré, zatímco ve druhé odcházíme. Říkal jsem tak klukům, že bych byl rád, abychom to konečně odehráli v klidu, abychom mohli v náročném programu i prostřídat. Jenomže to se v první půli absolutně nedařilo, bylo tam neskutečné množství šancí, co jsme nedali. Už jsem z toho měl obavy, statisticky jsme měli šestnáct střel bránu, z toho osm na bránu. Druhou půli jsme naštěstí hráli pořád aktivně, tlačili se do šancí a Ibe to šťastným gólem zlomil. Pak nám to tam začalo padat, z hráčů spadla nervozita, soupeř odešel. Takže konečně jsme získali výhru, máme tři kola před koncem náskok sedmi bodů na béčko Táborska.




Sestavy


SK Benešov
E. Beník [-] - Z. Vrňák [-] , J. Laštovka [-] , E. Adjei [-] - L. Balata [-] (71. K. Kulhavý [-] ) , D. Skopec [-] , M. Kučaba [-] , M. Bohata [-] (81. D. Cvrček [-] ) , M. Turek [-] (77. D. Filip [-] ) - J. Zákostelský [-] , S. Ibe [-] (64. D. Farkaš [-] )

SK Hořovice
M. Herco [-] - J. Vaníček [-] , J. Bežó [-] (24. M. Krůta [-] ) , T. Pelikán [-] - O. Vrabec [-] , T. Březina [-] , D. Hašek [-] (71. J. Mach [-] ) , J. Mojdl [-] , J. Šubert [-] - P. Aubrecht [-] (46. O. Bělohlávek [-] ) , M. Nademlejnský [-] (77. J. Smetana [-] )

Počet diváků: 158. Rozhodčí: Šedivka Ondřej - DRÁBEK Drahoslav, FOJTÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.