O. Vrba 53.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 16:30

20.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístov si veze ze Studence cennou výhru


Branky


53. O. Vrba - 19. M. Vídenský , 81. L. Rygl
0

Rozjetý Chlístov v souboji se sousedem v tabulce Studencem dokázal vydolovat všechny body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení se ujali hosté

Hned od úvodní minuty se začalo ve svižném tempu z obou stran. Obě mužstva si v první čtvrthodině vytvořila několik brankových příležitostí, které však zůstaly bez využití. V probíhající devatenácté minutě vystřelil z hranice velkého vápna Lukáš Rygl. Jeho střelu golman domácích pouze vyrazil a dobíhající Milan Vídenský vsítil první branku utkání. I po této brance se hrálo z jedné strany na druhou se šancemi na obou stranách. Ani jeden z golmanů však již do poločasu neinkasoval a to jednom díky jejich dobrým výkonům a pozorným obranám obou mužstev. Do kabin hosté šli tedy s jednobrankovým vedením.

Hosté urvali výhru ve svůj prospěch

Do druhého poločasu nastoupili domácí ještě aktivněji a začátek byl v jejich režii. Toto se jim vyplatilo a po osmi minutách vsítili vyrovnávací branku, kdy nejprve Belvončík na hranici velkého vápna zlikvidoval šanci domácího útočníka. Míč se však dostal k Vrbovi a pro tohoto nebyl problém lehkým lobem trefit prázdnou branku, do které se již Belvončík po předchozím zákroku nestačil vrátit. Tato branka hosty však nezlomila, ale spíše hosti přidali na obrátkách a další dvacetiminutovka byla spíše v jejich režii. Vzhledem k tomu, že obě mužstva chtěla v tomto utkání zvítězit a ani jedno nehrálo na remízu, viděli i v poslední čtvrthodině diváci atraktivní fotbal se šancemi na obou stranách. V jednaosmdesáté minutě převzal na hranici velkého vápna zády k brance soupeře přihrávku Lukáš Rygl. S míčem se otočil a technickou střelou k tyči poslal naše barvy do vedení. K vyrovnání mohlo dojít tři minuty před koncem, kdy domácí zahrávali volný přímý kop ze střední vzdálenosti, ale střela skončila na spojnici Belvončíkovy branky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Studenec
Pokorný Pavel, trenér: Úvod utkání patřil hostům, kteří byli rychlejší a důraznější.

SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trené: V utkání obě mužstva předvedla velice solidní výkony, pro diváka oku lahodící. Se šancemi na obou stranách, s velkým množstvím pohledných kombinací. Tři body získalo v tomto utkání pouze šťastnější mužstvo, kterému se podařilo vstřelit o branku více. Pokud by se však měly rozdělovat body podle spravedlnosti, tak se jednalo určitě o vyrovnaný zápas, kdy by si i domácí zasloužili minimálně bod za remízu. Tři body do tabulky pro naše barvy se však počítají a i z takovéhoto zápasu velice potěší. Je třeba za předvedený výkon pochválit všechny hráče našeho mužstva, ale i hráče domácího mužstva.



Sestavy


TJ Sokol Studenec
F. Hájek [-] - T. Nejedlý [-] , J. Buršík [-] , J. Holoubek [-] , V. Kučerňák [-] - K. Mrňa [-] , M. Nováček [-] (73. F. Komárek [-] ) , M. Mrňa [-] , O. Vrba [-] - J. Čonka [-] (34. M. Chalupa [-] ) - P. Matějek [-]

SK Slavia Chlístov
J. Belvončík [-] - J. Uhlíř [-] , D. Brestovský [-] , L. Hrbáček [-] , J. Pokorný [-] - M. Vídenský [-] (72. T. Kuchařík [-] ) , M. Rygl [-] , M. Svoboda [-] - L. Rygl [-] , R. Hruška [-] - M. Patočka [-] (76. M. Kuchařík [-] )

ŽK: 60. J. Buršík - 58. L. Hrbáček , 84. J. Uhlíř .
Hráči zápasu: O. Vrba - M. Vídenský .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: HOLÝ Petr - HOLÍK David, RENÁT Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.