Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 13:15

29.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hradec jede dále na gólové vlně, sedmi brankami to pocítila rezerva Písku


Branky


0

Jindřichův Hradec se v posledních kolech neuvěřitelně rozstřílel. Tentokrát to sedmi góly odnesl Písek B. Třemi góly znovu zářil kapitán Beránek, který navázal na svůj čtyřbrankový koncert z předchozího kola. Hosté tak podtrhli výbornou formu z posledních kol, když v poslední čtyřech zápasech zaznamenali 26 branek!!!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Beránek odstartoval další kanonádu Hradce

Do Písku zavítal v sobotu krátce po poledni rozjetý Jindřichův Hradec. Jeho hráči mají v posledních třech kolech nabito ostrými náboji, když zatížili konta svých souperů devatenácti brankami. Béčko Písku si v týdnu připsalo v předehrávce 30. Kola tři body za vítězství v Třeboni a tak se v domácím zápase s ex divizním týmem, loučilo se sezonou.

 

Jako první zahrozili domácí, když se po rohovém kopu dostal k hlavičce Pichlík, ale zakončil mimo tři tyče. Ve 4. minutě mohli znovu udeřit domácí, když vykoupal hostujícího obránce Zušťák, ale jeho střelu brankář Rešl vyrazil na roh. Hosté se rozjížděli pomaleji a jako první po přihrávce od Černocha zahrozil Koutný, ale bombu vytáhl nad břevno brankář Jevčák.

 

Hradečtí začali mít od desáté minuty více ze hry, ale gólovka Chalupské skončila pouze rohovým kopem. V 19. minutě potvrdil střelecké kvality z posledního kola Beránek, když dostal hodně prostoru ve středu hřiště po přihrávce od Koutného a obstřelem překonal brankáře Jevčáka – 0:1. Ve 22. minutě byl u zrodu druhé branky znovu Koutný, který našel na levé straně rozběhnutého Votavu. Ten se dostal s míčem až do vápna a střelou na bližší tyč zvýšil na 0:2.

 

Domácí mohli snížit ve 25. minutě, propadnutý míč na zadní tyč poslal jeden z domácích hráčů jen do boční sítě. Trest přišel na druhé straně za minutu, když šel téměř z poloviny hřiště osamocený Beránek a lobem překonal Jevčáka potřetí. Hosté tak během sedmi minut potvrdili střeleckou formu a bylo zaděláno na další kanonádu.

 

Hradec se dál tlačil do zakončení, ale tečovaná střela Koutného skončila vedle a další střela Votavy nad Jevčákovu brankou. Ve 32. minutě měl obrovskou šanci na snížení Stráský, který byl sám před Rešlem, ale míč poslal vedle levé tyče. Ve 36. minutě fauloval Šenkýř domácího Uhlíka a domácí dostali výhodu pokutového kopu. Tu bezpečně střelou do šibenice proměnil David Pichlík – 1:3.

 

Ve 39. minutě utekl na levé straně Votava, v zakončení nenavázal na svou úvodní trefu a navíc zranil brankáře Jevčáka, který ovšem v brance ještě nějaký ten čas vydržel.

S chutí hrající hosté přidali další čtyři branky

Druhý poločas začali aktivněji hosté a postupem času začali domácí hráče jasně přehrávat. V 51. minutě to zkoušel střelou z vápna Koutný, ale na Jevčáka nevyzrál. V 54. minutě přetáhl míč Koutný na zadní tyč, kde byl volný Volfel, jeho střela šla těsně nad. V té samé minutě poslal kolmici za obranu Černoch, domácí Velek míč jen ztlumil k nohám Koutného a ten zakončil přesně – 1:4.

 

V 58. minutě zahrával Šenkýř rohový kop a míč umístil hlavou do písecké branky Chalupský – 1:5. Na konci 62. minuty pak zkompletoval hattrick Beránek, když po akci Kučery s Chalupským, zakončoval do prázdné branky – 1:6. Hosté tak po hodině hry měli splněnou gólovou normu z posledních kol.

 

Po dalším centru Kučery se mohl mezi střelce zapsat Šenkýř, ale střílel těsně vedle. Načechraný centr od Černocha pak poslal hlavou těsně mimo Chalupský. I přesto na sebe sedmá branka v domácí síti nenechala dlouho čekat. Koutný poslal kolmicí za obranu Votavu, ten dloubnul míč přes padající Jevčáka a Tomáš Šenkýř doklepl míč do odkryté branky – 1:7. Domácí branku pak opustil zraněný brankář Jevčák a zápas musel jít dochytat Machovský.

 

Hradec ve zbylých minutách dál diktoval tempo hry, ale své gólové skóre už nerozšířil. I tak si připsal další vysokou výhru.

 

 



Ohlasy k zápasu



FK Jindřichův Hradec 1910
Tomáš Beránek (hráč): "Začátek nám moc nevyšel. Písek se dostal do dvou obrovský šanci. V obou případech nás podržel gólman Rešl. Potom už jsme začali kousat my a otěže zápasu přebírat na naši stranu. Já jsem otevřel střeleckou parádu našeho týmu, po chvilce jsme vedli 3:0 a domácí už byli odevzdaní. Potom přišla chyba jednoho ze stoperů a nabídli jsme domácím penaltu a tím snížili na 1:3. Druhý poločas už byl jenom v naší režii a postupně jsme přidali další góly. Kdybychom nebyli dřeváci tak jsme jich mohli dát více."



Sestavy


FC Písek B
J. Jevčák [-] - P. Velek [-] , D. Uhlík [-] , P. Keclík [-] , D. Pichlík [-] - O. Hudák [-] , J. Žurek [-] , J. Kinkor [-] , M. Řežábek [-] - D. Votava [-] , J. Zušťák [-]

FK Jindřichův Hradec 1910
L. Rešl [-] - O. Blažek [-] , M. Völfel [-] , M. Šenkýř [-] , T. Šenkýř [-] - F. Votava [-] , O. Černoch [-] , R. Koutný [-] , V. Kučera [-] - T. Beránek [-] , J. Chalupský [-]

Hráči zápasu: T. Beránek , R. Koutný .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.