D. Bouda 88.
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 10:15

16.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litohoři se postup vzdaluje


Branky


0

Třetí zápas po sobě fotbalisté Litohoře nezvládli a místo nich se do postupových bojů zapojily právě hostující Myslibořice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté jednou udeřili

Domácí nastoupili do utkání s odhodláním odčinit dvě prohry v řadě, ovšem byli to hosté, kteří vyžili již ve 3. minutě hrubé chyby domácích, kdy jim Karel Svoboda nahrál na branku, kterou hosté zkušeně Milošem Mezlíkem využili -0:1. V 17. minutě měli hosté opět stoprocentní šanci, ale střelu hostujícího hráče vytěsnil Dvořák na roh. Domácí ohrozili branku hostů v 24. minutě, kdy střílel Svoboda Kamil těsně vedle branky. V 26. minutě šel sám Bouda na brankáře hostů, ale ten jeho pokus bravurně zlikvidoval. Poločas tak skončil 0:1.

Výhru si hosté pohlídali

Uběhli jen 3 minuty z druhé půle a hosté na hrubé chybě domácího brankáře zvyšují Bohumilem Mencákem na 0:2. V 56. minutě domácí zahrávali rohový kop, ovšem místo toho, aby ohrozili hostujícího brankáře, tak z protiútoku inkasovali Bohumilem Mencákem po třetí 0:3. Domácí měli tutovku v 70. minutě, kdy střídající Pinter neprostřelil hostujícího gólmana. V 87. minutě po centru Pintera snížil na konečných 1:3 Bouda. Domácí tak utrpěli třetí porážku v řadě a postup do OP se tak už vážně vzdaluje. 



Ohlasy k zápasu


TJ Litohoř
Šafrata Marek, asistent: Dneska jsme vyrobili tři hrubé chyby, které hosti potrestali a výhru si zkušeně pohlídali.

TJ Myslibořice
Čapoun Martin, hráč: Do Litohoře jsme odjížděli s chtíčem oplatit jim domácí porážku z podzimu, kdy jsme vedli 3:1 a nakonec zásluhou hattricku Grüna prohráli 3:4. Podařilo se nám vstřelit rychlou branku a udržet domácího kanonýra na uzdě. Celkově obrana fungovala dobře a útočníci dávali branky, takže super výkon. Uvidíme jak na tom budeme za týden proti vedoucímu Opatovu.



Sestavy


TJ Litohoř
O. Dvořák [-] - M. Ferdan [-] , R. Szabó [-] , L. Dolanský [-] (60. J. Pintér [-] ) , P. Obrdlík [-] - D. Šibor [-] , P. Szabó [-] , K. Svoboda [-] , K. Svoboda [-] - J. Grün [-] , D. Bouda [-]

TJ Myslibořice
T. Palát [-] - T. Kratochvíl [-] , P. Vejvoda [-] , L. Macháček [-] , H. Svoboda [-] - M. Pevný [-] (75. L. Svoboda [-] ) , M. Ludvík [-] (46. D. Šoustal [-] ) , O. Pekárek [-] , M. Čapoun [-] - B. Mencák [-] (80. S. Marek [-] ) , M. Mezlík [-] (60. V. Čapoun [-] )

ŽK: 30. R. Szabó - 25. M. Pevný , 55. M. Čapoun , 72. V. Čapoun .
Hráči zápasu: K. Svoboda - T. Palát , P. Vejvoda .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PISLCAJK Marek - BRADA Tomáš, JONÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.