6:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 16:30

18.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radotice doma dokázaly naplno bodovat


Branky


28. D. Kincl , 34. R. Sevelda , 76. J. Čech , 84. J. Čech , 86. S. Michal , 89. S. Michal
0

Radotičtí fotbalisté dokázali hlavně ve druhé půli vyjádřit gólově svoji převahu ve vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli domácí dakrát udeřili

Do Radotic přijely Přibyslavice B, které v minulém kole doma nečekaně podlehly posledním Slavicím a tak toužily odčinit tuto potupnou porážku. Měly to však mít velice těžké, poněvadž Radotice jsou tři kola bez porážky. Podzimní mač skončil výhrou Přibyslavic 3:2. Domácí tým se od začátku zápasu zakousnul do svého oslabeného soupeře z Přibyslavic, ale na pozornou obranu v čele s pozorným Lubomírem Vejmělkem nedokázali vyzrát. Až ve 28. minutě dostal domácí do vedení Daniel Kincl -1:0. Ve 34. minutě pak přidal druhou pojistku Roman Sevelda -2:0. Domácí si tak vytvořili dobrou výchozí pozici do druhé půle. Navíc musel jít předčasně do kabin hostující Milan Picmaus.

Domácí ještě skóre navýšili

Ve druhé půli domácí nemohli dlouho využít svoji přesilovku a až v 76. minutě protrhnul smůlu a zároveň i pytel s góly Jan Čech -3:0. V 84. minutě se trefil znovu Jan Čech a potom přišli v závěrečných čtyřech minutách dvě trefy střídajícího veterána Stanislava Michala, který upravil na konečných 6:0.



Sestavy


TJ Družstevník Radotice
M. Novák [-] - V. Vyhnálek [-] , P. Tobolka [-] , F. Tobolka [-] (83. B. Mbemba [-] ) - M. Habich [-] (61. T. Kincl [-] ) , L. Tříletý [-] (46. S. Michal [-] ) , J. Čech [-] , O. Navrátil [-] , M. Tobolka [-] - R. Sevelda [-] (70. Š. Melzer [-] ) , D. Kincl [-] (46. V. Liška [-] )

TJ Sokol Přibyslavice B
L. Vejmělek [-] - J. Karafiát [-] , R. John [-] , M. Picmaus [-] , M. Vafek [-] - J. Packa [-] , T. Kuthan [-] , P. Mícek [-] , L. Sekerka [-] - P. Račák [-] , D. Vrbka [-]

ŽK: 43. M. Habich - 2. D. Vrbka . ČK: 43. M. Picmaus .
Hráči zápasu: J. Čech .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: OŠMERA František - NEVĚČNÝ Jan (N), NOVÁK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.