3:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 16:30

20.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litohoř si po zápase jak na houpačce veze za Slavic výhru


Branky


55. M. Fogaš , 63. M. Svoboda , 65. M. Svoboda (p.) - 26. J. Grün , 49. J. Grün , 77. R. Finda , 86. D. Bouda
0

Litohoř dokázala navázat na minulou domácí výhru a odvezla si ze Slavic další výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se prosadili jenom hosté

Slavice již čtyři zápasy v řadě neprohrály a ještě oživil naděje na záchranu. V minulém kole si dokonce vyšláply na aspiranta postupu z Myslibořic, odkud si přivezli jeden důležitý bod. Litohoř naopak konečně také zabrala, když doma porazila Domamil a dostala se na třetí příčku. Na podzim skončil zápas hokejovým výsledkem 6:3 pro Litohoř. Domácí tým toužil opět zabodovat a na oslabeného soupeře tak mohl směle útočit. Hosté ale v pohodě odolávali, a naopak sami ve 26. minutě udeřili, a to zásluhou Jana Grüna -0:1. Do konce poločasu se domácím ani hostům další branka vstřelit nepodařila.

Hosté vyhráli divokou přestřelku

Druhý poločas začal ve 49. minutě druhou brankou Jana Grüna a Litohoř vedla 0:2. Na domácí by v tu chvíli málokdo vsadil, ale věci se děly. Již v 55. minutě Milan Fogaš snížil na 1:2 a bylo opět o co hrát. V 63. minutě pak přišla dokonce vyrovnávací branka na 2:2, kterou vstřelil Martin Svoboda. A aby to nebylo málo dokonalý obrat během deseti minut udělal opět Martin Svoboda z pokutového kopu -3:2. Domácí tým byl v euforii, ale pojišťující branku nemohli dát. A tak přišli ke slovu opět hosté, kteří chtěli dobře rozjetý zápas opět zvrátit na svoji stranu. V 77. minutě jim k tomu pomohla vyrovnávací branka na 3:3, kterou vstřelil Radek Finda. Hosté se nakonec zisku tří bodů dočkali, když jejich vítěznou branku vstřelil v 86. minutě David Bouda -3:4.



Ohlasy k zápasu


SK Slavice
Linhart Jiří, hráč: Ve druhé půli jsme dokázali otočit z 0:2  na 3:2. Bohužel jsme hosty nedokázali dorazit další brankou, která visela na vlásku. Po fatální chybě našeho brankaře dokázali hosté vyrovnat. Obě mužstva chtěla zvítězit, ale nakonec byli šťastnější hosté.

TJ Litohoř
Šafrata Marek, asistent trenéra: Do utkání jsme nastoupili ve slátané sestavě, i tak jsme šli do dvoubrankového vedení. Ovšem sedmiminutový zkrat vrátil soupeře do hry, který utkání dokonce otočil, ale v závěru jsme zabojovali a vrátili jsme vítězství na svou stranu.



Sestavy


SK Slavice
D. Trojan [-] - P. Bartůšek [-] (86. T. Janoušek [-] ) , R. Linhart [-] , M. Svoboda [-] , P. Zima [-] , M. Fogaš [-] (70. J. Linhart [-] ) , O. Mařan [-] , Š. Tomek [-] , M. Stonáček [-] , L. Tomek [-] , L. Němec [-]

TJ Litohoř
O. Dvořák [-] - R. Szabó [-] , P. Šplíchal [-] , M. Šafrata [-] , J. Trávníček [-] - L. Dolanský [-] , K. Svoboda [-] - J. Pintér [-] , J. Grün [-] , R. Finda [-] , D. Bouda [-]

ŽK: 77. M. Šafrata , 88. J. Trávníček .
Hráči zápasu: R. Linhart - J. Grün .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KUDLÍK Radim - JONÁŠ Zdeněk, ŠVIHÁLEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.