0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 10:15

14.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lovosice rozesmutnil Skrčený


Branky


0

Oldřichovský fotbalista v 63. minutě rozhodl svou trefou o těsném vítězství.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnané a bojovné utkání

V Lovosicích se střetly dva týmy, které zažily rozdílnou podzimní část. Zatímco domácí svěřenci Pavla Doležala se celou dobu pohybují spíše v dolní polovině tabulky, nováček z Oldřichova se držel na dostřel čtvrtého místa. Na podzim pak Oldřichov s Lovosicemi remizoval 2:2, na penalty měly méně štěstí právě Lovosice.

 

Od začátku se hrál průměrný fotbal, na hřišti to byla vyrovnaná bitva. Oldřichov ale působil důraznějším dojmem, šance byly na obou stranách. Ale střelcům se v prvním poločase nedařilo, do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Jedna chyba rozhodla

Po změně stran se obraz hry neměnil. Oba celky bojovaly spíše ve středu hřiště a postupem času bylo jasné, že rozhodne jediná trefa. Ta přišla v 63. minutě. Domácí obrana zaváhala s odkopem, míče se zmocnil David Skrčený. Oldřichovský fotbalista se prosadil individuálně, když přešel přes tři hráče a překonal Marka Šafránka.

 

Lovosice se s porážkou nechtěly smířit a v samotném závěru mohly vyrovnat. Roberto Espinosa se těsně vyhnul ofsajdovému postavení a sám postupoval na brankáře Tomáše Průšu. Ten ho ale bravurním zákrokem vychytal a vlastně měl lví podíl na oldřichovské výhře 1:0.

 

Lovosice tak ze svého podzimního průměru nevystoupily, v tabulce zůstávají osmé. V dalším kole je čeká těžký zápas na půdě Jílové. Oldřichov je čtvrtý, v 15. kole doma hostí předposlední Velké Březno.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


ASK Lovosice
Pavel Doležal, trenér ASK Lovosice: "Bylo to průměrné utkání. Soupeř byl agresivnější, nám hlavně v prvním poločase chyběl pohyb. Ve druhém se to zlepšilo, ale celkově to bylo hodně vlažné. V útoku máme Michala Culka, který měl míč podržet a rozdávat. To se moc nedařilo. Je pravda, že Oldřichov byl k poražení. O to více nás ta porážka mrzí."

TJ Oldřichov
Filip Čutík, fotbalista TJ Oldřichov: "Byl to hodně upracovaný fotbal, typicky remízové utkání. My byli šťastnější, šance byly na obou stranách. Tři body bereme, je to velmi cenná výhra."



Sestavy


ASK Lovosice
M. Šafránek [-] - M. Kočina [-] , B. Baborák [-] (84. J. Kovařík [-] ) , J. Drbal [-] , M. Culek [-] (68. J. Vochomůrka [-] ) , T. Durček [-] , M. Suchý [-] , V. Krpeš [-] (68. M. Klouček [-] ) , M. Zdvořák [-] , D. Walter [-] (46. R. Espinosa [-] ) , L. Klement [-]

TJ Oldřichov
T. Průša [-] - D. Matouš [-] , A. Slaný [-] , J. Konečný [-] , K. Hoffman [-] , J. Voráček [-] , L. Vebr [-] , J. Sláma [-] , J. Hrubý [-] (88. F. Čutík [-] ) , Z. Vosátka [-] , D. Skrčený [-]

ŽK: 59. D. Matouš , 86. A. Slaný .
Hráči zápasu: M. Kočina - D. Skrčený .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Smreček Ladislav - CVACHOUŠEK František, HYNEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.