Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 10:30

16.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Modrá v Duchcově spláchla poslední tým tabulky


Branky


0

Svěřenci Josefa Rákosníka tak odpověděli na výhry obou konkurentů v bitvě o první místo.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za půl hodiny nebylo co řešit

V neděli dopoledne se na duchcovském hřišti utkaly týmy z opačných pólů tabulky. Zatímco domácí FK pokračuje i na jaře ve špatných podzimních výkonech, hosté z Modré přijeli v pozici lídra tabulky. A i když jim to na jaře trochu skřípe, byli jasným favoritem.

 

Pokud zapátráme v paměti, tak zjistíme, že na podzim dostal Duchcov v Modré výprask 0:5.

 

V jarní odvetě bylo od začátku patrné, kam zápas směřuje. Hosté byli aktivnější a během 22 minut nasázeli nebohému Duchcovu čtyři branky. Už v šesté minutě otevřel skóre Tomáš Fichtner, ve 13. minutě se k dorážce propracoval Nikita Makarov a Patrik Podolský podruhé lovil míč ze své sítě.

 

Na 0:3 zvyšoval ve 14. minutě Tomáš Fejfar. Středový záložník Modré překonal duchcovského brankáře pokusem přímo z rohového kopu. Ve 22. minutě pak přidal čtvrtou branku Lukáš Štorc, když svůj únik zakončil devátou brankou v letošní sezóně.

 

Po této kanonádě Modrá zvolnila, přesto se dostala i do dalších šancí. Do kabin se ale šlo za stavu 0:4 z pohledu Duchcova.

Kvalita hry poněkud opadla

Po změně stran se úroveň hry přeci jen zhoršila. Domácí se nezmohli na odpor, Modrá, pod vlivem vysokého vedení, hrála na půl plynu. I tak se ještě skóre dvakrát pohnulo.

 

V 68. minutě dal pátou branku Jiskry střídající Vojtěch Šotola. Minutu před koncem pak uzavřel skóre na konečných 0:6 v neprospěch domácí kapitán Modré Kamil Podolský, který pošesté potupil jmenovce Patrika v duchcovské svatyni.

 

Hosté měli i ve druhé půli další šance, v koncovce se ale chovali laxně.

 

Modrá tak bodově dorovnala Jílové, díky lepšímu skóre je zase první. V dalším kole jí doma čekají Křešice. Duchcov je ze sedmi body poslední, na jaře prohrál všechny tři zápasy při hrozivém skóre 0:14! O víkendu ho navíc čeká těžké derby v Oldřichově.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu



Modrá
Josef Rákosník, trenér Jiskra Modrá: "Výhra s tímto soupeřem byla povinností. První poločas byl z naší strany slušný, byl tam pohyb a dobrá kombinace. Ale druhou půli jsme v podstatě odchodili a i přesto jsme měli dost tutovek na pořádné vylepšení skóre, ale v koncovce si hráči počínali strašně laxně. Druhá půle mně prostě přístupem některých hráčů hodně zklamala."



Sestavy


FK Duchcov
P. Podolský [-] - J. Meisner [-] , L. Brejcha [-] , P. Bednář [-] , L. Doksanský [-] - P. Velička [-] , V. Ferko [-] (46. R. Sivák [-] ) , J. Kropáček [-] - P. Giňa [-] (74. T. Mudrák [-] ) , F. Knorr [-] (70. O. Zíma [-] ) - P. Pokoš [-]

Modrá
M. Matějka [-] - V. Žák [-] (46. L. Sýkora [-] ) , D. Tesařík [-] , L. Štorc [-] , T. Fichtner [-] , T. Fejfar [-] , M. Fejfar [-] , M. Bičák [-] (52. J. Štěrba [-] ) , K. Podolský [-] , L. Mayerhofer [-] , N. Makarov [-]

ŽK: 85. J. Kropáček , 86. P. Velička - 47. M. Fejfar , 51. L. Mayerhofer .
Hráči zápasu: L. Štorc .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kloub Lukáš - DVORSKÝ Vojtěch, EICHLER Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.