Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Modrá hlásí návrat do čela tabulky!


Branky


0

Fotbalisté Jiskry zvítězili v Libochovicích a využili zaváhání Jílového.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Změny v sestavě

Nováček z Libochovic doma přivítal Modrou. Favoritem byli stoprocentně hosté, kteří bojují o postup do krajského přeboru. Na podzim pak Modrá doma zdemolovala Libochovice 9:2.

 

Hosté udělali v sestavě několik změn. Na stoperu nastoupil Tomáš Fejfar, mladý Mayerhofe šel na kraj obrany. Ve středu zálohy se naopak objevili Martin Fejfar s Podolským. Do utkání vstoupily aktivněji Libochovice, vyloženou šanci si ale nevytvořily. A když už se dostaly na dostřel, narazily na pozorného brankáře Matějku.

 

Postupem času ale přebrala aktivitu Modrá. V koncovce se ale trochu trápila, i díky dobře chytajícímu Krpešovi. První poločas tak přinesl jedinou trefu, kterou ve 35. minutě po dobré kombinaci obstaral Lukáš Štorc - 0:1. Ten dal svou patnáctou branku v sezóně.

Modrá drama nepřipustila

I nástup do druhé dějství měly lepší Libochovice. Ale opět se prakticky do vyložené šance nedostaly. Modrá se rozjížděla pomaleji, uklidnila jí 62. minuta. To se prosadil Tomáš Fichtner, jehož tečovaná střela skončila za Krpešem - 0:2.

 

Od té doby hosté kralovali. Pět minut po Fichtnerově brance se trefil hlavou Kamil Podolský - 0:3. Skóre pak uzavřel čtyři minuty před koncem po další pěkné kombinaci Lukáš Mayerhofer, který vstřelil za Modrou svou první branku - 0:4.

 

Libochovice díky ostatním výsledkům spadly na dvanácté místo, v dalším kole jedou na hřiště posledního Duchcova. Modrá poskočila na první místo, v dalším kole jí čeká těžký zápas na hřišti čtvrtého Oldřichova.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Libochovice
Václav Řezníček, trenér FK Libochovice: "V prvním poločase jsme ještě s Modrou drželi krok. Je ale pravda, že vyloženou šanci jsme vlastně ani neměli. Po změně stran už byli hosté lepší a zaslouženě vyhráli. Přesto si myslím, že jejich výkon by v krajském přeboru asi nestačil."

Modrá
Josef Rákosník, trenér Jiskra Modrá: "Udělali jsme několik změn v rozestavení a myslím, že ku prospěchu naší hry. Byl to velmi dobrý a kolektivní výkon, hráli jsme dobře kombinačně a vzadu zodpovědně. Velmi dobře nám hrála obrana s brankářem a další nula je toho důkazem. Domácí mají ve svém středu pár dobrých hráčů a pokud měli síly, tak byli i nebezpeční. Jen ta koncovka nás pořád trápí, jinak by byl výsledek ještě o dost vyšší."



Sestavy


FK Libochovice
F. Krpeš [-] - O. Novák [-] , L. Chlouba [-] , J. Oliva [-] , O. Wiesner [-] (77. M. Srbecký [-] ) , T. Urban [-] - P. Musil [-] , O. Hudik [-] , J. Košťál [-] (72. I. Oros [-] ) - M. Hudik [-] , J. Šturm [-] (88. J. Spodniak [-] )

Modrá
M. Matějka [-] - J. Štěrba [-] (77. L. Sýkora [-] ) , L. Štorc [-] , T. Fichtner [-] , D. Tesařík [-] , T. Fejfar [-] , M. Fejfar [-] (84. L. Michalec [-] ) , M. Bičák [-] , K. Podolský [-] , L. Mayerhofer [-] , N. Makarov [-] (72. V. Šotola [-] )

ŽK: 25. O. Hudik , 64. J. Košťál , 66. F. Krpeš , 73. J. Oliva - 6. M. Fejfar , 47. T. Fejfar .
Hráči zápasu: F. Krpeš - K. Podolský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Průša Dominik - SUCHÁNEK Antonín, CVACHOUŠEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.