Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 10:15

25.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lovosice si pošmákly na bezvýrazném Střekovu


Branky


0

Domácí fotbalisté si s chutí zastříleli, hosté odpor nekladli.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střekov přišel o stopera

Fotbalisté Lovosic doma přivítali Střekov. Hosté sice naposledy doma přejeli 6:1 Junior Děčín, favoritem byl ale domácí celek. V poslední době Lovosice pravidelně bodují a bojují o páté místo v tabulce.

 

Na podzim se ve vzájemné duelu zrodila remíza 1:1, penalty (5:4) tehdy lépe zvládly Lovosice.

 

Vyrovnané utkání to bylo do první branky. V 8. minutě se po rohovém kopu krásně trefil z voleje Marek Kočina, míč do sítě doklepnul Michal Culek - 1:0. Domácí nadále kontrolovali zápas, Střekov, který měl opět problémy se sestavou, se spíše bránil.

 

V 25. minutě navíc přišli hosté o klíčového hráče. Stoper a kapitán Jan Tichý během tří minut dostal za kritiku sudího dvě žluté karty a musel předčasně pod sprchy.

 

Pět minut před poločasem "uklidnil" Lovosice Dominik Walter. Lovosický útočník dostal parádní míč od Marka Zdvořáka a uklidil ho podél brankáře Zdeňka Dvořáka - 2:0. Těsně před touto brankou se navíc blýskl parádním zákrokem domácí brankář Jan Zdvořák, který míč, mířící do šibenice, bravurně vytáhl.

Domácí dostali také červenou

Po změně stran se obraz hry nezměnil. Domácí v poklidném tempu kontrolovali zápas, navíc přidali další branky. Ve 48. minutě se ve vápně uvolnil Dominik Walter a prudkou střelou nedal Dvořákovi šanci - 3:0.

 

Od té doby Střekov úplně odpadl. Nepomohl mu ani fakt, že v 59. minutě musel po faulu předčasně pod sprchy lovosický Jiří Kovařík. Ve hře deset na deset Lovosice dál kralovaly.

 

V 61. minutě poprvé prchl hostům na levém kraji Bohuslav Baborák, z jeho přihrávky těžil Dominik Walter, který dal hattrick - 4:0. Pro Waltera to byla devátá branka v sezóně.

 

V 72. minutě znovu po akci Baboráka skóroval zblízka Michal Culek - 5:0. A minutu před koncem byl potřetí v akci Baborák, svou přihrávkou oslovil Marka Zdvořáka, který se nemýlil - 6:0.

 

Lovosice jsou v tabulce páté, sezónu zakončí na půdě první Modré. Střekov se propadl na dvanácté místo, poslední zápas ho čeká doma proti Velkému Březnu.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


ASK Lovosice
Roman Podrazil, trenér ASK Lovosice: "Střekov byl odevzdaným soupeřem, hrál se chodící fotbal. Vyhráli jsme zaslouženě, jen mě mrží, že kluci nedokážou hrát na plno do poslední minuty. Asi to prostě neumíme."

TJ Střekov
Petr Čítek, asistent trenéra TJ Střekov: "Výsledek je hrozivý, ale zasloužený. Lovosice byly po celý zápas lepším celkem. Po třetí brance Lovosic se naše hra úplně sesypala. Věděli jsme, že nemáme šanci. V posledním kole máme Velké Březno, určitě chceme vyhrát."



Sestavy


ASK Lovosice
J. Zdvořák [-] - M. Culek [-] , M. Suchý [-] , V. Krpeš [-] , R. Espinosa [-] (46. T. Durček [-] ) , M. Zdvořák [-] (89. J. Vochomůrka [-] ) , B. Baborák [-] , D. Walter [-] , M. Kočina [-] , J. Kovařík [-] , J. Drbal [-]

TJ Střekov
Z. Dvořák [-] - O. Franc [-] , J. Tichý [-] , V. Kabátník [-] , J. Bubla [-] - V. Rohlík [-] , M. Lenc [-] , M. Novotný [-] - F. Lejček [-] (70. M. Kubík [-] ) , Z. Satran [-] , R. Páša [-]

ŽK: 63. M. Kočina - 22. J. Tichý . ČK: 59. J. Kovařík - 25. J. Tichý .
Hráči zápasu: J. Zdvořák , D. Walter .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Matys Bohuslav - HEJL Jakub, ČERVENÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.