2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 16:00

15.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tisá doma zaskočila Horní Podluží


Branky


0

Domácí tým tabulky nastoupil v okleštěné sestavě. Přesto vybojoval nečekaně dva body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horní Podluží se hledalo

Na trávník poslední Tisé dorazilo Horní Podluží. Hosté byli mírným favoritem, jelikož Tisá se v této sezóně neskutečně trápí. Navíc výsledky v prvním jarním kole měly oba týmy zcela odlišné. Zatímco Podluží bodovalo v Benešově, domácí dostali v Přestanově sedm branek. Na podzim navíc Čechie doma smetla Tisou 7:2, tehdy gólově řádil Patrik Bandas.

 

Domácí horko těžko slátali dohromady základní sestavu. I proto jejich taktika byla jasná - pozorná obrana s možností rychlého protiútoku. Hostům se vůbec nedařila kombinace, navíc si nepomohli ani standardními situacemi.

 

Bezbrankový stav zlomila 35. minuta. Tisá podnikla rychlý protiútok, který gólově zakončil Lukáš Rehn. Při jeho střele neměl brankář Ladislav Šedivý čisté svědomí. Do kabin si tak Tisá přinesla těsný náskok 1:0.

 

Bandas a jeho gól číslo 12

Po změně stran domácím vedení dlouho nevydrželo. Ve 48. minutě se totiž prosadil kanonýr Čechie Patrik Bandas, který dvanáctým gólem v sezóně vyrovnal na 1:1.

 

Tisé postupně docházely síly, ovšem obrana v čele s brankářem Kouckým udržela remízu až do závěrečného hvizdu. Bylo jasné, že o vítězi rozhodnou pokutové kopy.

Tisá utekla z posledního místa

Penaltový rozstřel Čechii vůbec nesedl. Hosté totiž proměnili pouze jeden pokus, domácím tak na bonusový body stačily tři proměněné penalty.

 

Tisá tak utekla z posledního místa, aktuálně má sedm bodů. V dalším kole ho ale čeká těžký zápas v Benešově. Horní Podluží je desáté, v dalším kole hostí silný Chuderov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Tisá
Ivo Linhart, trenér Spartaku Tisá: "Musím náš tým pochválit. Byl to úplně odlišný výkon oproti minulému utkání v Přestanově. Přitom nám chyběli čtyři hráči ze základní sestavy a nastoupit tak museli kluci z lavičky."

TJ Čechie Horní Podluží
Martin Šedivý, vedoucí Horního Podluží: "U některých hráčů mě mrzí, že nemají chut se o tři body porvat. Příští týden přivítáme druhý Chuderov a zápas může byt zase o něčem jiném."



Sestavy


TJ Spartak Tisá
V. Koucký [-] - J. Bláha [-] , D. Zub [-] , J. Povejšil [-] , Č. Kuchařík [-] - L. Rehn [-] , R. Pešata [-] , L. Martinů [-] , R. Zíta [-] - V. Burian [-] , K. Leufen [-]

TJ Čechie Horní Podluží
L. Šedivý [-] , D. Čech [-] , M. Vavrinec [-] , T. Kovač [-] , M. Surmaj [-] , P. Bandas [-] , L. Peleška [-] , V. Riedel [-] , O. Chládek [-] , R. Hanykýř [-] , A. Kalista [-]

Hráči zápasu: V. Koucký , D. Zub , Č. Kuchařík - O. Chládek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Topinka Josef - Michal Davignon, Miroslav Teska.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.