Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 13:00

16.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Čechie doma zaskočila Chuderov a bere tři body


Branky


0

Hosté sice začali dotahovat, tříbrankovou ztrátu už ale nedohnali.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vytvořili náskok

Do Horního Podluží dorazil Chuderov. Favoritem byli rozhodně hosté, hrající o postup do I.A třídy. Naopak domácí se pohybují spíše v dolní polovině tabulky. Na podzim ale Podluží v Chuderově vybojovalo bod po remíze a následných prohraných penaltách.

 

Pokud nahlédneme do minulé sezóny, tak Podluží v ní doma naložil o Chuderovu osm branek.

 

Na bahnitém terénu se od začátku hrál poměrně svižný fotbal. Šance byly na obou stranách, domácí byli důraznější, hosté přeci jen fotbalovější. Branky začaly padat až ke konci poločasu.

 

Ve 37. minutě se domácí prosadili po standardní situaci, kdy se důrazem prosadil Kalista - 1:0. Druhou branku Čechie vsítil Boštík po pěkné kombinaci, která začala u Šedivého a pokračovala následným přenesením hry od Chládka - 2:0.

 

Do kabin si tak Horní Podluží odneslo dvoubrankový náskok.

Chuderov stahoval, ale nevyrovnal

Začátek druhého poločasu začal pro domácí tak, jak skončil první. Ve 49. minutě zvýšil na 3:0 domácí kanonýr Patrik Bandas, který dal třináctou branku v sezóně. V tu chvíli to vypadalo, že domácí nepřipustí žádné drama.

 

Opak byl ale pravdou. Ke snížení přispěl hrubou chybou brankář Ladislav Šedivý. V 58. minutě zahrával Šindelář z obrovské dálky trestný kop. Šedivý si sice zařval, míč ale podběhl a rázem to bylo - 3:1. A za další čtyři minuty přišla kontaktní chuderovská trefa. Domácí nechali na zadní tyči úplně volného Jana Rohlíka a ten míč dorazil do sítě - 3:2.

 

Chuderov pak otevřel hru, Podluží čekalo na brejky. A jeden se domácím v 73. minutě podařil. Marek Boštík vysunul Bandase a ten svou čtrnáctou trefou v sezóně vrátil domácím dvoubrankový náskok - 4:2.

 

O pár minut později se hosté ještě dostali do hry, z dorážky se prosadil Radomír Moučka. Vyrovnat ovšem favorit neztratil a v honbě o postup ztratil tři body.

 

Horní Podluží drží deváté místo, v dalším kole hraje v Chlumci. Chuderov je druhý, na první Benešov ztrácí tři body. O víkendu doma hostí poslední Tisou.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Horní Podluží
Martin Šedivý, vedoucí Čechie Horní Podluží: "Dnes bojoval od začátku až do konce celý tým. A je vidět, že i když se sejdeme v menším počtu, umíme máknout."

FK Chuderov
Roman Tikovský, trenér FK Chuderov: "Ztráta nás hodně mrzí, hrálo se bahnitém terénu. My jsme sice byli fotbalovější, ale domácí byli důraznější a bojovnější. A právě ten důraz rozhodl."



Sestavy


TJ Čechie Horní Podluží
L. Šedivý [-] - M. Surmaj [-] , O. Chládek [-] , D. Čech [-] , P. Bandas [-] , L. Peleška [-] , V. Riedel [-] , L. Sobota [-] (90. M. Vavrinec [-] ) , M. Boštík [-] (74. J. Galata [-] ) , R. Hanykýř [-] , A. Kalista [-]

FK Chuderov
L. Bakiu [-] - S. Vosyka [-] , D. Žárský [-] , R. Moučka [-] , V. Šindelář [-] - J. Rohlík [-] , M. Protschke [-] , Z. Zvonek [-] , J. Dvořák [-] (53. R. Špaček [-] ) - T. Krnáč [-] (79. M. Koubek [-] ) , D. Řezníček [-]

Hráči zápasu: R. Hanykýř , P. Bandas , V. Riedel .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Čurda Michal - ŠMÍD Miroslav, HNĚTYNKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.