1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

16.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězná série Šluknova skončila v Hostovicích


Branky


0

Domácí rozhodli o osudu utkání už ve 2. minutě.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá akce rozhodla

Do Hostovic dorazil Šluknov. Lepší formu měli hosté, kteří neprohráli osm zápasů v řadě. Naopak Hostovice v prvních dvou jarních zápasech nedokázaly bodovat. Na podzim si ale Hostovice přivezly ze Šluknova dva body.

 

Jediná trefa utkání přišla už ve 2. minutě. Štolba poslal kolmicí do úniku Langera, který svou střelu uklidil na zadní tyč, brankář Uchytil byl bezmocný.

 

Domácí byli na koni, Šluknov se dostával do zápasu pomaleji. Šance pak byly na obou stranách, na nerovném terénu se hrál poměrně útočný fotbal. Ovšem do kabin se i tak šlo za stavu 1:0 pro Hostovice.

Hostovice udržely nulu

Po změně stran se pokračovalo ve stejném duchu. Hostovice čekaly na rychlé brejky, hrát musel Šluknov. Šance byly opět na obou stranách, domácí obrana, v čele s brankářem Koželuhem ale nakonec neinkasovala.

 

Šluknov tak poprvé na jaře prohrál, jeho osmizápasová série bez porážky tak skončila. Navíc fotbalisté Plastonu poprvé v sezóně nedokázali v jednom utkání vstřelil alespoň jednu branku. Hostovice po dlouhé době udržely čisté konto, naposledy se jim to podařilo na podzim v Horním Podluží.

 

V tabulce jsou Hostovice páté, v dalším kole hrají v Děčíně s tamním Unionem. Šluknov je sedmý, o víkendu ho čeká derby. Doma přivítá Velký Šenov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


SK Hostovice
Roman Löffler, vedoucí SK Hostovice: "Na obě strany to bylo poměrně útočné utkání. Nám se povedl začátek, kdy jsme rychle dali branku. Soupeř se snažil hrát fotbal a my se tomu přizpůsobili. Těší nás tři body a také vychytaná nula."

SK Šluknov
Aleš Gall, trenér SK Plaston Šluknov: "Utekl nám začátek, hráčům chvilku trvalo, než se z toho otřepali. Pak jsme byli lepší, měli jsme šance, centry a střely. Ale bohužel, v koncovce nám to nevyšlo."



Sestavy


SK Hostovice
J. Koželuh [-] - J. Dvořák [-] , P. Mecl [-] , P. Sibal [-] (80. F. Harciník [-] ) - T. Štorc [-] (46. M. Kodat [-] ) , J. Langer [-] , D. Veselý [-] (68. D. Bude [-] ) , A. Černohorský [-] , M. Křesánek [-] (90. J. Vondruška [-] ) , M. Tipan [-] - J. Štolba [-]

SK Šluknov
T. Uchytil [-] - J. Šach [-] , A. Holešovský [-] , J. Švec [-] (75. M. Blaho [-] ) , Z. Kirchner [-] , O. Schneider [-] , P. Svoboda [-] , T. Knížek [-] , J. Hajduk [-] , P. Horák [-] , E. Mikula [-]

ŽK: 52. J. Langer , 86. D. Bude - 51. T. Knížek , 56. P. Svoboda , 90. T. Uchytil .
Hráči zápasu: P. Mecl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hynek Jan - BRETSCHNEIDER Kamil, HOLLY Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.