0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 15:00

30.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Domažlice proti Rapidu uhájily druhé místo


Branky


10. T. Sova , 63. T. Sova , 79. L. Waldmann
0

Benfika jasně přehrála ve špatné formě nacházející se Rapid.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start

Rapidští hráči měli po prohře 9:0 v Nýrsku o čem přemýšlet a změny byly potřeba především v hlavách samotných hráčů, kteří s dojmem jisté záchrany jakoby zahájili letní pauzu o nějaký ten týden dříve.

Proti Domažlicím se ale reputace napravovala těžko. Do Plzně totiž přijel mančaft ve skvělé formě který začal utkání v tempu, kterému domácí prostě nestačili. Hned v 10. minutě se po pravém křídle prodral až k brankové čáře kapitán Javorský, jenž předložil míč Tomášovi Sovovi, který do prázdné branky otevřel skóre utkání.

To se mohlo do poločasu ještě několikrát pohnout, proti byl ale vynikající Beke, který zneškodnil šanci Bárty i Waldmanna a šance Rapidu i přes znatelný rozdíl v kvalitách obou mužstev ještě stále žily.

Stříbrná placka pro domažlickou rezervu

Ani ve druhé půli se obraz hry nezměnil a hosté na hřišti naprosto vládli. Do ojedinělé šance se zkraje poločasu dostali i domácí, ale Žák netrefil branku a slavit se naopak mohlo na druhé straně. Ve velké šanci sám před brankářem Bekem nejdříve selhal Martin Hrubý, ale když se po centru Brožíka prosadil ve výskoku Tomáš Sova, mohla hostující lavička propuknout v radost. A když se v 79. minutě za obranu dostal Lukáš Waldmann a poslal na párek i nešťastného Beka, bylo rozhodnuto, že Benfika si po výborné sezóně může užít fakt, že skončila v nejvyšší krajské soutěži na druhém místě.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Radek Černický, vedoucí hostů: "Narazili jsme asi na nejsilnějšího soupeře za celý ročník a i když jsme oproti minulému týdnu v Nýrsku hráli o poznání lépe, tak jsme prohráli. Na šance to mohlo být snad 2:7, takže zasloužené vítězství pro hosty."

TJ Jiskra Domažlice B
Martin Steinbrűcker, trenér hostů: "Naše vítězství bylo zasloužené, hráli jsme dobře a předvedli jsme dobrý výkon. Pomohl nám rychlý první gól, po kterém jsme mohli přidat další a brzy to uklidnit, ale další branky přišly až ve druhém poločase."



Sestavy


SK Rapid Plzeň
P. Beke [-] - P. Nový [-] (82. V. Kovařík [-] ) , F. Polášek [-] , M. Gesl [-] (58. P. Filipčík [-] ) , V. Žák [-] , J. Šindelář [-] , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] , L. Hajšman [-] (69. T. Janoch [-] ) , J. Buček [-] , J. Harmady [-]

TJ Jiskra Domažlice B
A. Bratanič [-] - A. Vlček [-] (86. D. Žák [-] ) , T. Sova [-] , M. Hojda [-] , D. Brožík [-] , J. Bárta [-] , L. Waldmann [-] , P. Javorský [-] , M. Falout [-] (68. J. Korelus [-] ) , T. Korelus [-] , M. Hrubý [-] (81. P. Kadlec [-] )

ŽK: 25. P. Beke .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: Žák Ondřej - ŠIŠKA Pavel, HESSOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.