Lužec po změně stran otočil zápas s Dynamem


Branky


0

Ačkoli se hostům z Nelahozevsi výborně podařila první půle, odjíždějí z Lužce bez bodového zisku. Domácí totiž srovnali hned v první minutě druhé půle a Kučaba s Uhrem následně skóre zcela otočili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly během čtyř minut

Bez zraněného tvůrce hry Kuchaře se v tomto zápasy museli obejít fotbalisté Lužce nad Vltavou. Hosté toho v první půli dokázali využít a byli o chlup lepším týmem. Hra se ale většinou odehrávala ve vzduchu a byla z obou stran velmi tvrdá. První branka padla ve 25. minutě, když dostal přihrávku na vápno kapitán hostujícího Dynama Kratochvíl a z voleje umístil svou střelu přesně k tyči. 0:1. Hned o minutu později se ale na druhé straně prodral do vápna D. Tauchman, byl podražen Fominem a s penaltou si poradil mladý Kučera. 1:1. Hosté si ale své vedení vzali zpátky velmi rychle, když rozehráli rychle trestný kop z poloviny hřiště, nepozorná obrana domácích nedokázala pohlídat náběh Bednaříka, a ten uklidil míč k tyči. 1:2.


Lužec třemi brankami otáčí skóre

Jestli se první půle domácím příliš nevyvedla, vstup do té druhé měli parádní. Sklepnutí Kučaby totiž zužitkoval střelou z první Hromádko a srovnal na 2:2. Lužec se v druhé půli opravdu zlepšil a byl aktivnější než hosté, kteří se k Prislupského brance již příliš nedostávali. Logickým vyústěním dění na hřišti byla branka na 3:2, která padla v 60. minutě. M. Kučaba se pověsil do vzduchu a krásně se trefil hlavou. Rozhodnuto zřejmě bylo o šest minut později, když na 4:2 zvýšil Uher, který svým typickým způsobem na přední tyči zužitkoval rohový kop. Jediné ohrožení Prislupského svatyně nastalo v 90. minutě, když se ze strany uvolnil Došek, ale jeho střelu domácí brankář vyrazil na roh. Lužec tak po zlepšeném výkonu ve druhé půli porazil Nelahozeves 4:2.



Počet diváků: 200. Rozhodčí: PALEK Michal - DIVILEK Peter, DUCKÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.