Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

19.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mělník odjíždí z Dolního Bousova s výpraskem!


Branky


0

Pořádnou facku dostali v Dolním Bousově fotbalisté Mělníka. Souboj týmů, které měly na svém kontě před zápasem shodný počet 35 bodů, se proměnil v nečekanou exhibici. Hosté přitom od druhé minuty vedli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení Mělníka netrvá dlouho

Úvod zápasu vyšel výrazně lépe hostujícímu Mělníku, jehož první útočná akce z 2. minuty skončila úspěchem - po rohovém kopu se míč dostal k hostujícímu kapitánovi Dvornému, a ten rozvlnil síť. 0:1. Také další minuty patřily fotbalistům Mělníka, kteří přijeli s omlazenou sestavou a na jejich lavičce seděli kromě náhradního brankáře Staňka pouze dva dorostenci. Hosté ale ze svých dalších šancí nenavýšili skóre, a tak se postupem času do hry dostávali také Bousovští. Jejich první šanci měl Koštíř, střela z úhlu ale nenašla cíl. Vyrovnáno bylo ve 24. minutě, kdy přihrávku Mervy zužitkoval Klíma a svou střelu poslal o tyč do branky. 1:1. Další dvě střely Koštíře následně zlikvidoval hostující brankář Sekerka a Klíma v dobré pozici promáchl míč. Skóre se tak potřetí v zápase měnilo až ve 37. minutě, kdy Merva vyslal další povedenou přihrávku, Koštíř přenechal míč a Klíma pod vyběhnutým gólmanem skóroval. 2:1.

 

DBSK v početní převaze dominuje

Důležitý moment zápasu přišel hned v úvodu druhé půle, kdy se řítil sám na brankáře domácí Klíma, byl ve svém úniku nedovoleně zastaven mělnickým stoperem Válou, který byl naneštěstí pro hosty posledním bránícím hráčem a byl vyloučen. Ve vrchního nahrávače zápasu se proměnil domácí záložník Milan Merva, který další povedenou přihrávkou vyzval ke skórování Koštíře. 3:1. Další šanci na zvýšení měl domácí Kasal, v úniku ale nastřelil pouze brankáře. V 59. minutě výborně napadal hostující rozehrávku T. Šolc, zmocnil se míče, ale prázdnou branku Mělníka přestřelil. V 65. minutě posunul patou míč Klíma na Koštíře, pro kterého nebyl problém skórovat do odkryté branky. 4:1. Zápas se pomalu měnil v exhibici a domácí si vytvářeli další šance. V 68. minutě vyslal přesnou nahrávkou do brejku Koštíř střídajícího J. Šolce, který míč prostrčil pod gólmanem. 5:1. V 85. minutě si zaslouženou branku na své konto připsal také dvorní nahrávač Merva, který po samostatné akci a obejití gólmana skóroval do prázdné branky a uzavřel skóre na 6:1.



Ohlasy k zápasu


Dolnobousovský SK
Luděk Holub - trenér: Jedinou slabou chvilku jsme si vybrali na úvod utkání, kdy jsme inkasovali. Branka nás nastartovala a po zbytek utkání jsme šli bez většího zaváhání za vítězstvím.




Sestavy


Dolnobousovský SK
M. Sýkora [-] - J. Hrdý [-] (73. M. Kalinka [-] ) , P. Kubeček [-] , R. Bartoň [-] , M. Novák [-] - M. Koštíř [-] , M. Merva [-] , J. Kasal [-] (78. A. Pavliš [-] ) , P. Vynikal [-] , T. Šolc [-] (67. J. Šolc [-] ) - O. Klíma [-] (86. P. Doležal [-] ) -

FC Mělník
M. Sekerka [-] - S. Vála [-] , M. Veselý [-] , J. Žaba [-] (66. J. Majzler [-] ) , V. Antoš [-] , J. Vernek [-] , P. Dvorný [-] (40. D. Suchomel [-] ) , F. Vlasák [-] , M. Skopka [-] , J. Jiskra [-] , H. Tříška [-]

ČK: 46. S. Vála .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Cílek Martin - PEJŠA Tomáš, VOKOUN Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.