3:1
(1:1)
38. J. Uher (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

20.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Lužci se dohrávalo v devíti hráčích na obou stranách


Branky


36. A. Kučera , 56. A. Kučera , 85. A. Kučera - 38. J. Uher (vl.)
0

Více než vstřelené branky zaujala v tomto zápase jiná statistika. Sudí Šnýdr totiž vytáhl dohromady 4 červené karty! Se situací se lépe vypořádali domácí, kteří zvítězili zejména díky hattricku Kučery.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kučerovu branku maže vlastním gólem Uher

Další zápas, ve kterém potřebovali bodovat, čekal na fotbalisty hostujících Byšic. Těm mohla hrát do karet absence zraněného špílmachra domácích Kuchaře, sami ale také měli se svou sestavou dost starostí. Napůl zranění klíčoví hráči Kmoch s Menčlem však nakonec do zápasu nastoupili, a tak se mohlo jít na věc. Úvodní minuty zápasu přinesly velmi vyrovnanou a bojovnou hru bez vyložených šancí na obou stranách a skóre se tak poprvé měnilo až ve 36. minutě zásluhou střelecky potentního Kučery. 1:0. Velký střelecký přínos pro svůj tým má také obránce Uher, tentokrát mu však spoluhráči nepoděkovali. Jeho trefa o dvě minuty později totiž nebyla do té správné sítě, a tak bylo skóre v poločase vyrovnané. 1:1.

Vyhrocený závěr přináší čtyři červené karty

Na začátku druhé půle se podařilo domácím zásluhou Kučery opět odskočit, když ještě předtím nebyl Byšicím uznán gól pro ofsajd. Potom se už začaly dít spíše mimofotbalové věci. V 65. minutě byli vyloučeni hned dva hráči - na domácí straně M. Tauchman za "facku" Zámečníkovi, kterou mstil úder loktem do břicha svého bratra D. Tauchmana. Celou situaci viděl asistent rozhodčího Zuskin a doporučil hlavnímu sudímu vyloučení obou hráčů. Pokračovalo se tedy v deseti na obou stranách. To však neplatilo dlouho, jelikož v 73. minutě musel pod sprchy rovněž hostující Lauda, který na svou první žlutou kartu za tleskání nad hlavou navázal žlutým faulem. Tuto přesilovku dokázal zužitkovat svým třetím gólem v zápase opět Kučera, a tak domácím už příliš nevadilo ani další dorovnání počtu hráčů - v 88. minutě musel po druhé žluté kartě rovněž opustit hřiště domácí Kerpl. Lužec tak v dramatickém zápase porazil Byšice 3:1.



Ohlasy k zápasu


AFK Eletis Lužec
Vladimír Tauchman - předseda: Zápas nebyl až tak vyhrocený, jak to podle červených karet vypadá. Jednalo se o klasické derby, které nějaké ty strkanice a hádky vždy přinese. Máme tři body, herně se ale jednalo o poměrně vyrovnaný zápas.




Sestavy


AFK Eletis Lužec
T. Prislupský [-] - P. Tauchman [-] (61. P. Kerpl [-] ) , J. Lafek [-] , J. Uher [-] , R. Stejskal [-] (85. R. Levý [-] ) , M. Tauchman [-] - D. Tauchman [-] , D. Hrdlík [-] (77. J. Kučaba [-] ) - A. Kučera [-] , M. Kučaba [-] (14. M. Rigo [-] ) , R. Hromádko [-]

TJ Vitana Byšice
F. Schneider [-] - P. Menčl [-] , J. Novák [-] , J. Zámečník [-] , J. Kmoch [-] , D. Hemr [-] , J. Svačina [-] , J. Lauda [-] , P. Svačina [-] , P. Kadlec [-] , J. Čurda [-]

ŽK: 37. D. Hrdlík , 67. P. Kerpl - 50. J. Čurda , 61. J. Lauda , 89. D. Hemr . ČK: 64. M. Tauchman , 88. P. Kerpl - 66. J. Zámečník , 73. J. Lauda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šnýdr Miroslav - ZUSKIN Petr, DOHNAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.