5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2015 17:00

18.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fryčovice hladce zdolali Václavovice


Branky


33. J. Rumel , 56. J. Pešek , 67. M. Šlosar , 73. A. Holub , 89. J. Rumel
0

V dohrávaném utkání si Fryčovice na domácím hřišti snadno poradily s posledními Václavovicemi. Jednoznačný průběh měl zejména druhý poločas, ve kterém hostům nasázeli 4 branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání zpočátku nevypadalo na jednoznačnou záležitost. Hosté prvních 15 minut drželi s domácími krok. Poté domácí převzali iniciativu a první gól utkání vstřelil po přihrávce Peška Rumel - 1:0. Poté hosté snad jedinkrát ve 40. minutě pořádně zahrozili, ale Ivánek v domácí brance jim skórovat nedovolil.

Druhý poločas se nesl již v jednoznačné režii domácího týmu. Postupně navyšovali své skóre. V 56. minutě si Pešek s Rumlem vyměnili své role a prvně jmenovaný zvyšuje na 2:0. V 67. minutě se prosazuje střídající Šlosar, který doráží střelu Rumela - 3:0. V 74. minutě střílí další střídající hráč Plesnik a dorážkou zvyšuje na 4:0 Holub. Skóre uzavírá druhým gólem v zápase Rumel, kterého v 89. minutě vysílá uličkou na hostujícího brankáře Soško. Vyjma gólových momentů domácí nastřelili ještě asi tři tyče hostující branky. Zvlášť krásná individuální akce mladého Šugárka, která bohužel pro něj skončila na tyči se musela divákovi líbit.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Fryčovice
Jan Šponiar (Fryčovice): Dnes jsme vyhráli zaslouženě. Václavovice nám příliš velký odpor nekladli. Potěšil mě výkon mladého Šugárka, který by mohl být příslibem do budoucnosti.




Sestavy


TJ Sokol Fryčovice
T. Ivánek [-] - A. Rimel [-] , A. Holub [-] (75. J. Vrtný [-] ) , R. Šugárek [-] , M. Hlavatý [-] (71. P. Janek [-] ) - J. Plesník [-] (73. I. Vrtný [-] ) , M. Soško [-] , R. Koloničný [-] (63. M. Šlosar [-] ) , P. Žurovec [-] - J. Pešek [-] , J. Rumel [-]

TJ SOKOL Václavovice
L. Ometák [-] - M. Mokroš [-] , R. Bednář [-] , A. Langer [-] , P. Sládek [-] - R. Kozel [-] , P. Zezulčík [-] , R. Žižka [-] , A. Novotný [-] - P. Hájek [-] , J. Berta [-]

Hráči zápasu: R. Šugárek , P. Žurovec - L. Ometák .
Místo: Fryčovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.