ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 15.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 15. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal Jan Vančo z týmu FC Odra Petřkovice. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Stal jste se hráčem uplynulého kola, jak to hodnotíte a jaké byli vaše pocity?
Jsem mile překvapený a určitě mě to potěšilo se stát hráčem kola, ale to je zásluha celého týmu ne jen mě samotného.
Podzim asi ideální pro vás nebyl? Ale jaro je zatím ze strany Petřkovic až nadstandardní a doslova překvapuje, jaký máte na to názor?
To máte pravdu podzim a začátek sezóny určitě ideální nebyl i když hra nebyla úplně špatná bohužel body jsme neuhrály, ale jaro nám zatím jde skvěle tým šlape na 100% a tím přichází i výsledky .
Teď dokonce výhra s Hlubinou, to muselo být pro vás velmi cenné vítězství a určitě o to více, když jste je porazili u nich doma?
Ano výhra na půdě silné Hlubiny určitě potěší každého ale my se soustředíme a připravuje na každý zapas úplně stejně jestli hrajeme s Hlubinou nebo z jiným soupeřem.
Připravujete se nějak na zápasy? Určitě na každý zápas jinak mám pravdu?
Na zapas se nějak já osobně nepřipravuji nebo nemám žádný předzápasový rituál.
Jaký máte cíl celkově v této soutěži? Byť sice podzim nebyl ideální, jaro zatím vychází, dovedete si představit třeba příští sezónu boj o postup?
Náš cíl v soutěži je určitě bojovat a první příčky i když podzim nebyl ideální ale jak bylo zmíněno jaro zatím vychází ideálně a když nám to tak vydrží i nadále nebál bych se kdybychom o první příčky bojovaly i v této sezóně a pokud by to nevyšlo tak určitě v další sezóně by jsme rádi bojovaly o postup.
U vás v týmu teď musí panovat doopravdy dobrá nálada, máte v kabině i nějakého vtipálka?
A ano mate pravdu teďka v kabině vše funguje tak jak má a nálada je taková jaká by měla být pro dobře výsledky a vtipalka určitě máme ale radši nebudu jmenovat je jich tam více a nerad bych zmiňoval jen jednoho.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.