2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2017 17:30

30.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suverénní Mutěnice drží první místo


Branky


0

Na hřišti Pod Búdama ve středu v podvečerních hodinách probíhalo další mistrovské utkání Krajského přeboru JMK, ve kterém se střetli domácí "Vinaři" s Boskovicemi. Souboj sledovalo 140 diváků, kteří viděli, jak domácí hráči suverénně získali další tři body do tabulky a udrželi si tak první místo v tabulce. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl zcela v režii Mutěnic. Do vyložených akcí se dostal jak záložník Tomáš Drápal, tak i Víťa Lamáček a Jirka Maršálek. Právě Jirka provedl jeho klasický průnik po postranní čáře a přesnou přihrávkou naservíroval míč připravenému útočníkovi Čepilovi, který s přehledem překonal hostujícího brankáře. Hráči Boskovic se do vyložených akcí nedostali a většinu protiútoků bez starosti zlikvidovali obránci Mutěnic v čele s brankářem Šupou.

 

 

Po změně stran padla druhá a zároveň i poslední branka utkání a to již v 58. minutě. Tomáš Drápal se blýskl individuální akcí a prostřelil brankáře Boskovic. Fanoušci Mutěnic se tak mohli znovu zaradovat. Následoval velmi bojovný zápas, plný faulů a osobních soubojů. Fotbalisté z Mutěnic si však výsledek zodpovědně pohlídali. 

 

AUTOR: Lucie Pavková

 



Ohlasy k zápasu


FK Mutěnice
Lucie Pavková: Dnešní zápas byl velmi náročný, nejenom že vládlo horké počasí, ale Mutěnice trápí velká marodka. Dalibora Koštuříka má pohmožděné koleno, Lubomír Kupčík si odnesl z minulého zápasu sádru. Trenérovi Zemánkovi chyběl také zraněný Lukáš Trávník, a aby toho nebylo málo, tak se dnes zranil i Víťa Lamáček, pro kterého musela přijet i záchranka (zřejmě zlomenina kotníku). Prostě jedno zranění, za druhým. Proto museli dnes do hry naskočit i tři dorostenci, kteří odehráli své první minuty v Krajském přeboru a to Patrik Lamáček, Pavel Jagoš a Adam Michna. A ještě takovou perličku na závěr - chvilku před zápasem zvládli sourozenci Maršálkovi státnice na Mendelově Univerzitě v Brně a do zápasu už nastupovali jako dva inženýři. V sobotu "Vinaři" zajíždějí do Brna, kde se od 17:30 utkají s Moravskou Slavií. Boskovice si vyjedou pro body do Rousínova. Zápas se uskuteční v neděli, 20. května v 16:30.




Sestavy


FK Mutěnice
I. Šupa [-] - T. Novotný [-] , M. Vydařilý [-] , H. Maršálek [-] - T. Drápal [-] , L. koplík [-] , V. Lamáček [-] (24. M. Valíček [-] ) , J. Maršálek [-] (89. P. Jagoš [-] ) , R. Benešovský [-] , J. Hromek [-] (90. A. Michna [-] ) - M. Čepil [-] (87. P. Lamáček [-] )

FC Boskovice - Letovice
J. Bednář [-] - A. Preč [-] (38. M. Černý [-] ) , J. Horák [-] - R. Hlaváček [-] , L. Martínek [-] (87. M. Kubín [-] ) , P. Kamenický [-] , O. Maděrka [-] , O. Václavek [-] , A. Přikryl [-] (60. V. Živný [-] ) , R. Müller [-] (68. J. Novák [-] ) , A. Kolář [-]

ŽK: 79. M. Vydařilý - 74. J. Horák , 87. L. Martínek .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: NOVÁK Pavel - DOHNAL Jan, MACH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.