1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice vydolovaly šťastný bod z Litultovic


Branky


0

Litultovice byly po většinu času lepším týmem, ale daly stejně branek jako soupeř, a proto se body dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na Stěbořicích jako by v prvním poločase ještě ležela deka z předchozího zápasu s Hošticemi. Litultovice byly lepším mančaftem, lépe kombinovaly, vytvářely se více šancí. Do zaslouženého vedení šly po jedenácti minutách hry, když po přihrávce Oldřicha Minarčíka z levé strany a dobrému přepuštění míče na nikým nehlídaného Jana Tenglera se posledně zmiňovaný objevil tváří v tvář hostujícímu gólmanovi a míč zkušeně propasíroval mezi jeho nohami do sítě - 1:0. V největší šanci Liutultovic v prvním dějství se Martin Drápal se na pravé straně zbavil výborně dvou obránců Stěbořic, potáhl míč do vápna a přihrávkou našel dobře postaveného, leč bráněného, Michala Grygara, který si míč rychle zpracoval, otočil se kolem svého strážce a pohotově vystřelil, gólman Jakub Losert však zázračně míč vytěsnil na roh. Stěbořice se v prvním poločase na nic nezmohly. 

 

Po přestávce se hosté herně zvedli. Vyrovnání se dočkali v 72. minutě, když centr Ondřeje Šmalce přetavil ve vyrovnávací branku Pavel Vavrečka – 1:1. Stěbořice se snažily, ale chyběla jim finální přihrávka. Za to domácí spálili několik tutovek. Centr z pravé strany se snesl na hlavu Arnolda Bálka, který trefil pravou tyč hostující brány. Ondřej Doležel se po přihrávce Micgala Grygara dostal do středu hřiště, míč potáhl směrem k šestnáctce, k překvapení všech našel šajtlí nikým nehlídaného Petra Fialu, který se dostal blíže gólmanovi, ale místo střely zvolil přihrávku před odkrytou bránu, kde stal dobře postavený Arnold Bálek, kterému se však v obležení obránců nepodařilo míč propasírovat do prázdné brány. Po pěkném centru z levé strany byl v náběhu Gloga s Ondřejem Doleželem a prvně zmiňovaný měl k míči blíže a hlavou koníčkem téměř překonal stěbořického gólmana Jakuba Loserta, který s vypětím všech sil vytěsnil míč na roh. Žádná šance už brankou neskončila a zápas dospěl k patovému konci.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Těžko se komentuje zápas, ve kterém bylo na jednu stranu strašně moc chyb, až dětinských nedůsledností a neproměněných šancí (dvě tyče, dvakrát odkop z brankové čáry), na druhou stranu který jsme sehráli dva dny po náročném utkání v Pusté Polomi a navíc se soupeřem z popředí tabulky. Asi klukům nemám co vytknout, snad mě jen mrzí, že si stále nedokážeme uvědomit, že nemáme bodů na rozdávání. Soupeř jedinkrát trefil mezi tyče a hned z toho byla branka. Remíza není zasloužená.

TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslík (trenér): V prvním poločase jsme podali velmi matný výkon, jako by se nám nechtělo hrát.. Ve druhém jsme se jakž takž zvedli a trošku to vypadalo. Z mého pohledu je remíza hodně šťastná.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
K. Janetzký [-] - M. Grygar [-] , A. Balek [-] (75. J. Raschka [-] ) , M. Borč [-] , P. Fiala [-] , M. Šeuer [-] , O. Haas [-] , M. Drápal [-] (61. K. Raida [-] ) , J. Tengler [-] , O. Doležel [-] , O. Minarčík [-]

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Josefus [-] , J. Holubec [-] (70. M. Paleta [-] ) , K. Havlásek [-] (61. L. Burda [-] ) , O. Šumbera [-] , O. Šmalec [-] , P. Čavera [-] , J. Fiedler [-] , M. Fiedler [-] , F. Otipka [-] (36. V. Graca [-] ) , P. Vavrečka [-]

ŽK: 44. V. Graca , 81. M. Josefus .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - STANKE Vladimír, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.