Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobeřice v záchranářském souboji vydolovaly šťastné tři body


0

Vávrovice se sice ujaly vedení, ale Kobeřice skóre otočily. Do přestávky ale hosté opět snížili na rozdíl jedné branky. Ve druhé se už nic nestalo a důležitou výhru tak mají Kobeřice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Záchranářský souboj nabídl zápas mezi Kobeřicemi a Vávrovicemi. Kobeřice výhrou udělaly výrazný krok k záchraně v soutěži. Zápas byl po celých devadesát minut vyrovnaný. Do vedení se dostali hosté z Vávrovic, když v 19. minutě se dostal za domácí defenzivní linii Filip Mrusek, a střelou levou nohou a k levé tyči rozvlnil síť - 0:1. Domácí ale během šesti minut skóre třemi góly otočili. Ve 28. minutě pláchl hostující obraně Jakub Janík a pohodlnou střelou kolem brankáře Arendáše vyrovnal - 1:1. O dvě minuty později v akci jak přes kopírák utekl hostujícím zadákům tentokrát Vojtěch Malchárek, a přeloboval hostující brankáře a misky vah převážil na stranu domácích - 2:1. Ve 34. minutě si Vojtěch Malchárek brejk zopakoval, a střelou kolem brankáře zvýšil náskok domácích na dvě branky - 3:1. Vávrovice se ale nevzdávaly, a ve 40. minutě Jan Lichovník střelu z osmnácti metrů zasunul do kasy - 3:2. Vyrovnat mohl v poslední minutě Daniel Škopek, ale špatně seřídil svá mířidla. 

 

Druhá půle už žádnou branku nenabídla. Hrála se nadále vyrovnaná partie. Hosté se nadále snažili vyrovnat, ale drtivý tlak si nevytvořili. Ale do dvou nadějných šancí se dostali. V obou vyhořel Filip Mrusek a nenavázal tak na hattrick proti Stěbořicím. V první se dostal do vápna z úhlu a orazítkoval tyčku domácí svatyně. V té druhé dostal přihrávku od Davida Kříže, ale svou střelu napálil jen do domácího brankáře Jakuba Stříbného. Kobeřice žádnou velkou šanci neměly, ale taktickou hrou dokázaly dovézt důležitý zápas do vítězného konce a jsou tak prakticky krůček od záchrany. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice B
Aleš Lasák (vedoucí týmu): Sestavu jsme po třech červených kartách lepili i dorostenci. Ti podali výborný výkon. Vávrovice jsou silný soupeř, proto se hrál fotbal nahoru dolů, a my jsme byli šťastnjěší o jednu branku.

FK NOVA Vávrovice
Martin Greipel (trenér): Prohráli jsme si to sami. Vůbec jsme nenavázali na výkon proti Stěbořicím. Hráli jsme na nic, bez bojovnosti a jiskry.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice B
J. Stříbný [-] , V. Malchárek [-] (90. L. Rycka [-] ) , P. Hlawenka [-] (72. D. Lasák [-] ) , O. Bedrich [-] (87. M. Moravec [-] ) , J. Bečica [-] , J. Janík [-] , D. Petroš [-] , R. Hahn [-] , T. Bolacký [-] (75. A. Kolarčik [-] ) , D. Mrva [-] (82. K. Janiš [-] ) , A. Oberherr [-]

FK NOVA Vávrovice
P. Arendáš [-] - D. Škopek [-] , D. Galvas [-] , F. Mrusek [-] , J. Laifert [-] , D. Kříž [-] , J. Lichovník [-] , O. Levák [-] , R. Schreiber [-] (40. O. Šemora [-] ) , J. Schneider [-] , F. Mužík [-]

ŽK: 62. T. Bolacký , 90. A. Kolarčik - 42. D. Škopek .
Hráči zápasu: V. Malchárek .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - STANKE Vladimír, RUČKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.