2:1
(0:0)
66. J. Šrom
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 16:30

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozmice v důležitém zápase vydřely tři body


Branky


50. M. Remeš , 87. T. Gai - 66. J. Šrom
11

Po bezbrankovém poločase, daly Kozmice ve druhém o jednu branku víc a šťastně vyhrály. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Kozmice v zápase o šest bodů doma hostily Litultovice. Domácí družina začala aktivněji. V 8. minutě dlouhý pas Remeše našel Hrušku, který se kličkou zbavil protihráče a odcentroval do vápna, kde Gai přestřelil bránu. Za čtyři minuty vykopl dlouhý míč brankář Sajdok až k Tomanovi, který se snažil přelobovat brankáře Böhma, ale jeho lob zamířil jen tesně vedle. Po čtvrthodině hry se připomněli hosté, když se dvakrát uvolnil Šrom a našel Varyše, který ale špatně seřídil svá mířidla. Po půlhodině hry se na šestnáctce uvolnil domácí Gai, ale střela mu nesedla. Poslední šanci první půle měl po nahrávce Šroma opět Varyš, ale při zakončení ho chytly křeče a musel střídat.

Kozmice daly o jednu branku víc

V úvodu druhého poločasu vybojovaly Kozmice přímý kop po faulu na Gai. Míč si postavil Remeš a zkušeně zavěsil přes zeď pod břevno – 1:0. Na 2:0 mohl za dvě minuty zvýšit po krásném uvolnění od Gaie Hruška, ale nedokázal vyzrát na brankáře Böhma. Litutultovice pak nasadily do hry Adamčíka, který jejich hru rozhýbal a dělal domácím velké problémy. Navíc se domácím zranil stoper Dihel, takže museli hru přeskupit. Litultovice toho využili v 66. minutě k vyrovnání, když si na roh Adamčíka naskočil Šrom a poslal balon do protipohybu brankáře Sajdoka - 1:1. Hosté pak přitopili pod kotel a domácí zatlačili. Měli i nějaké šance, ale ty nedokázali proměnit. V 87. minutě Gai opět vybojoval faul. Remeš pak nacentroval míč do vápna, kde sice na něj vyběhl brankář Böhm, ale nebyl dost důrazný a v chumlu se pak nejlépe zorientoval Gai a zajistil domácím tři body - 2:1. V závěru pak ještě mohl výhru pojistit opět Gai, ale tentokrát na brankáře Böhma nevyzrál. Kozmice už důležitou výhru udržely.

 

Kozmice v přištím kole budou hostit Bohuslavice. Litultovice přivítají Štítinu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozmice B
Jiří Kozák (trenér): Byl to důležitý zápas. Hrálo se o šest bodů a tomu jsme přizpůsobili taktiku, kterou jsme si zkusili na tréninku v pátek. Začali jsme aktivněji, ale naše úvodní šance zůstaly nevyužity. Pak byl docela ktivní soupeř, ale taky své nabízené příležitosti nedal. Začátek druhé půle jsme dali branku. Bohužel pak se nám zranil stoper Dihel, a my jsme to museli lepit. Hosté vycítili šanci a vyrovnali. Poté nás i přehrávali, a my jsme čekali na konec jak na vysvobození. Naštěstí se nám podařilo vsítit rozhodující branku tři minuty před koncem a už jsme to poté udrželi. Velké problémy v zápase nám delali krajní záložnici Litultovic. Hodně nebezpečný byl hlavně Adamčík. Naštěstí jsme tento remízový zápas zvládli ve svůj prospěch. Příští zápas derby s Bohuslavicemi je pro nás zápas jara.

TJ Sokol Litultovice
Jakub Šrom (kapitán): Už nemám moc sílu to hodnotit. Dostáváme strašně laciné branky a na ty své se nadřeme. Podle mě jsme byli dost aktivní, ale zase neproměňujeme vyložené šance. A nakonec dostaneme branku dvě minuty před koncem.



Sestavy


TJ Sokol Kozmice B
O. Sajdok [-] - T. Gai [-] , J. Galdia [-] (27. R. Paluv [-] ) , J. Toman [-] , M. Remeš [-] , D. Hruška [-] (60. O. Šrámek [-] ) , J. Kolondra [-] , A. Miketta [-] , A. Dihel [-] , M. Daněk [-] , J. Holeček [-]

TJ Sokol Litultovice
D. Böhm [-] - T. Steuer [-] (50. O. Adamčík [-] ) , J. Šrom [-] , M. Drápal [-] (75. J. Válek [-] ) , M. Varyš [-] (39. A. Mičkal [-] ) , D. Lebeda [-] , M. Hopp [-] , P. Fiala [-] , T. Veselý [-] , O. Doležel [-] , J. Pavlíček [-]

ŽK: 22. M. Daněk , 54. O. Sajdok - 84. J. Pavlíček , 87. O. Adamčík , 90. O. Doležel .
Hráči zápasu: O. Adamčík .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: KARTOUS Lukáš - PRASEK Beno, RYBOŇ Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jakub Černý
Tip experta: výhra domácích

Opět pro oba týmy důležitý zápas v boji o záchranu. S Litultovicema jsme teď hráli a nepříjemný důrazný soupeř, který dokáže potrápit každého. Ale i tak si myslím, že si to domácí pohlídají a doplnění hráči A mužstva zvítězí. Tip: 3:1

Tip: výhra domácích