Křižanov porazil lídra tabulky


Branky


36. F. Trnka , 82. P. Bajer
0

Křižanov se vyhecoval k výbornému výkonu a v domácím prostředí porazil vedoucí tým tabulky Bohdalov o dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křižanov se ujal vedení o branku

Za pěkného fotbalového počasí přivítal v dohrávce 21.kola Křižanov lídra tabulky Bohdalov.

 

V podzimním měření sil těchto soupeřů si Bohdalov zastřílel a Křižanov vyprovodil na tehdy pouťový víkend sedmi brankami. Křižanov ovšem v posledních dvou domácích utkáních dokázal Bohdalov vždy porazit. I na jaře došlo k tomu, že Křižanov v tento víkend pořádá pouť, a to přineslo při pátku do ochozů slušný počet fanoušků z obou táborů.

Hned od první minuty utkání nastavil favorit z Bohdalova vysoké tempo a domácí hráči museli plnit své úkoly na 100%, aby se svému sokovi vyrovnali. Křižanov nedaroval hráčům Bohdalova žádný metr trávníku zadarmo. Domácí zvládali obranou fázi takticky dobře a z dlouhých nákopů si Bohdalov žádnou příležitost nevytvořil. Prvním zaváháním domácí obrany byla zpětná přihrávka J.Stupky brankáři P.Bajerovi, který se snažil těžký míč zpracovávat, ale již se ocitl v napadání od útočícího hráče. Balón se po odrazech mezi těmito hráči a snahou přehodit brankáře ocitl pouze vedle Bajerovi brány. Křižanov měl také sympatické průniky a spoustu z nich museli hosté odvracet až na rohový kop. Zajímavou statistikou bylo, že za první poločas neměli hosté žádný rohový kop, naopak domácí počet těchto standartních situací byl vysoký a tím se hra velmi vyrovnávala. Rohové kopy Křižanova dělaly Bohdalovu vetší problémy, ale žádný nebyl zakončen výraznější gólovou šancí. Ve 36.minutě došlo poprvé ke změně skóre a byli to právě domácí, kteří byli za svoji nebojácnou hru odměněni. Míč se ze středové pozice dostal do pravé lajny, kde vyslal centr do vápna P.Kaštan. Jeho přihrávka si našla adresáta v podobě útočícího F.Trnky. Ten si prvním dotykem připravil míč do slibné zakončovací pozice a překonal M.Mundoka. Toto vedení si Křižanov do půle dokázal již pohlídat

Tři body potvrdil domácí Bajer

Hrající kapitán hostí T.Doležal o přestávce vyburcoval své svěřence ještě k větší aktivitě. Domácí více bránili, ale byli při všech příležitostech pozorní a do velké gólové šance Bohdalov nepouštěli. Tempo hry bylo stále vysoké a pěkný pažit napomáhal ke kombinační hře obou týmů. Druhý zářez si mohl připsat F.Trnka. Jeho tvrdou ránu z poza vápna však výtečně vyrazil M.Mundok. Oba hráči sklidili velký potlesk. S ubývajícími minutami se projevovala nervozita hostů, ale i přesto se nakonec jejich hráči dostali do slibných palebných pozic. Obětavý obránci však byli dobře postaveni a 2x R.Navrátil a 1x D.Nobicht byli buď nastřeleni nebo vykopávali míč směřující do sítě. Jendou se k nim přidal i výborným zákrokem po zahrávané standartní situaci brankář P.Bajer. Když ani tyto situace neskončili gólem prosadil se v 82.minutě na druhé straně střídající dorostenec Patrik Bajer a krásnou střelu otřel o tyč a upravil tak konečné skóre na 2:0. Vítězství domácích, tak bylo překvapením tohoto kola, ale zcela zasloužené.

 



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Josef Milota: Kluci pojali dnešní utkání s velkým odhodláním. Bojovali na 120% a nechali na hřišti vše. Celý tým výborně takticky bránil soupeřův přechod do útoku. Naší hrou jsme si vytvářeli i dost příležitostí v útočné fázi a dvě dobře zakončili. Děkuji klukům z dorostu za doplnění lavičky.

Sokol Bohdalov
Tomáš Doležal:



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.